Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter
14

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη της Σαρλίζ Θερόν καθώς η ηθοποιός για πρώτη φορά απαντά γιατί ντύνει τον υιοθετημένο της γιο,  Τζάκσον, με φορέματα και μιλάει για το πρότυπό της, τη μητέρα της η οποία σκότωσε τον δυνάστη πατέρα της ενώ ήταν σε αυτοάμυνα.

Η εμφάνιση του εφτάχρονου Τζάκσον, του μεγαλύτερου παιδιού της Θερόν, έχει απασχολήσει εκτενώς τον  Τύπο και τα σχόλια είναι πολλά Την εποχή που η Θερόν υιοθέτησε τον μικρό Τζάκσον, όταν εκείνος ήταν μωρό, τον παρουσίασε στον κόσμο σαν αγόρι.

Μετά όμως από μερικά χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις της σταρ με το παιδί της, ντυμένο με φούστες και με τα μακριά μαλλιά του πλεγμένα σε πλεξούδες, έγιναν αφορμή για πολλά σχόλια.

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν στη συνέντευξή της στην Daily Mail.

H σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και να λέει την αλήθεια για αυτά.

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter

Όπως εξηγεί η Θερόν, ο τρόπος που η ίδια μεγάλωσε, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, και η ιστορία της μητέρας της, Γκέρντα, την έμαθαν να αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια τη ζωή.

«Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι αυτό έμαθα να κάνω. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύριζαν και κανείς δεν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν», λέει η Θερόν.

«Μου έμαθε η μαμά μου ότι πρέπει να μιλάς και πως πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, θα την έχεις ζήσει με την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ότι από αυτό δεν μπορεί να προκύψει τίποτα αρνητικό ».

Η Θερόν μιλά και για τα παιδικά της χρόνια και το πώς μεγάλωσε σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν τραυματικά με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της.

Όταν η Σαρλίζ ήταν 15, ο πατέρας, εργολάβος στο επάγγελμα, της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και με ένα όπλο απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα του και την κόρη του.

Η μητέρα της Θερόν αντέδρασε, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης της, σκοτώνοντάς τον. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν σε αυτοάμυνα. Έπειτα ανέθρεψε μόνη της την κόρη της.

«Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή», λέει η Θερόν και τονίζει πως η μητέρα της παραμένει η ηρωίδα της ως προς το ρόλο της.

«Νομίζω ότι μια πολύ στενή σχέση με τουλάχιστον έναν γονέα είναι μια πραγματική ευλογία», λέει. «Μεγαλώνοντας ως νεαρή κοπέλα, είχα αυτή τη μεγάλη φιγούρα μπροστά μου για αυτό που θα μπορούσα να είμαι ως γυναίκα».

Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM