Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν μόλις μπήκαν στο πανάκριβο νέο τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν μόλις μπήκαν στο πανάκριβο νέο τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς Facebook Twitter
0

Πριν ακόμη παντρευτούν, ο δημοφιλής τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ και το μοντέλο -και πλέον σύζυγός του- Χέιλι Μπάλντουιν είχαν μπει στη διαδικασία να επιλέξουν το σπίτι που θα στέγαζε τη νέα τους ζωή. 

Ο λόγος για μία έπαυλη 5 εκ. δολαρίων σε ένα ακίνητο 101 στρεμμάτων, κοντά στη λίμνη Οντάριο στον Καναδά. Όμως, για το ζευγάρι υπήρχαν φήμες ότι αναζητούσε και ένα καταφύγιο στη Νέα Υόρκη, πριν τελικά καταλήξει στο ολοκαίνουριο απόκτημά του στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 8.5 εκ. δολαρίων, στο οποίο απολαμβάνει πλέον την κοινή του ζωή. 

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα ανακαινισμένο κτήριο της δεκαετίας του '30, από το εσωτερικό του οποίου η Μπάλντουιν φρόντισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

my favorite kinda date night :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

Και ενώ εκείνη φρόντισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες που έδιναν μια άποψη της κουζίνας και του καθιστικού -στο οποίο θα απολάμβανε πίτσα μαζί με τον σύζυγό της- στους λογαριασμούς των μεσιτικών γραφείων υπάρχουν πολύ εντυπωσιακότερες φωτογραφίες του σπιτιού που οι δυο τους έχουν αποκτήσει. 

Για την ακρίβεια, ο λόγος γίνεται για ένα μικρό ανάκτορο με 5 κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια, μία τεράστια αίθουσα - ξύλινη βιβλιοιθήκη, ένα υπέροχο μπαρ σε στιλ Art Deco. Το σπίτι ακόμη διαθέτει μία τεράστια αυλή με αρκετά καθιστικά, πισίνα και μία καμπάνα με τζάκι για να περνάει τις στιγμές του το ζευγάρι περικυκλωμένο από ελαιόδεντρα. 

Κατά τα λοιπά, Μπίμπερ και Μπάλντουιν, πριν από λίγο καιρό είχαν αποκαλύψει στη Vogue ότι προτιμούν να μένουν μέσα στον ελεύθερο χρόνο τους, βλέποντας ταινίες, τρώγοντας στην κουζίνα και χορεύοντας μόνοι τους. Άλλωστε και η Μπάλντουιν αυτό έγραψε στο Instagram, ποστάροντας τις πρώτες εικόνες από το νέο σπίτι, ότι δηλαδή απολαμβάνει μια νύχτα μ' εκείνο που η ίδια θεωρεί ιδανικό ραντεβού. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welcome to "The Tropics." Originally built in 1932 and set behind beautiful gates, this transitional gem is the ultimate in refinement, Old Hollywood glamour mixed with casual California Living. Offered at $8,995,000. Represented by Drew Fenton & David Kramer.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilton & Hyland (@hiltonhyland) στις

Με στοιχεία από το architecturaldigest.com

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM