Το Netflix έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το Homecoming: Α Film By Beyoncé, το ντοκιμαντέρ που έχει σαν θέμα την εμφάνιση της Beyoncé στο φεστιβάλ μουσικής Coachella, το 2018. 

 

Η συγκεκριμένη, ιστορική πια εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας, ήταν ένας «φόρος τιμής» της Beyoncé στα «Ιστορικά Mαύρα Πανεπιστήμια και Κολέγια της Αμερικής», δηλαδή πανεπιστήμια που πριν την ψήφιση του νόμου για τα πολιτικά δικαιώματα το 1964, είχαν δημιουργηθεί για να φοιτούν εκεί Αφροαμερικανοί που δεν τους επιτρέπονταν να φοιτήσουν στα περισσότερα άλλα πανεπιστήμια. 

 

 

 

 

«Το ντοκιμαντέρ περιέχει στιγμιότυπα και συνεντεύξεις που δείχνουν με λεπτομέρειες την προετοιμασία πίσω από την πραγματοποίηση του οράματος της», αναφέρει το Netflix. 

 

H Beyoncé έγινε το 2018 η πρώτη μη λευκή γυναίκα που ήταν headliner στο φεστιβάλ.

 

Ξεκίνησε την εμφάνιση της τραγουδώντας την επιτυχία της Crazy in Love και φορώντας ένα κίτρινο φούτερ που είχε πάνω της τα ελληνικά γράμματα Βήτα Κάπα Δέλτα, μία αναφορά στις «Θεϊκές Εννιά» τις πέντε ανδρικές και 4 γυναικείες φοιτητικές αδελφότητες της Αμερικής για Αφροαμερικανούς. 

 

Tο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.