ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Sirens: Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για τη συνεργασία της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και τον Kaan

Sirens: Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για τη συνεργασία της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και τον Kaan Facebook Twitter
0

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Kaan, το δημοφιλές αστέρι του hip hop, και ο θρύλος Snoop Dogg συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν το «Sirens».

Το τραγούδι είναι μια πιο χορευτική επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SIRENS ? MUSIC VIDEO IS OUT NOW!!! Link in bio ? @kaanfirstclass @snoopdogg ❤️ #sirens #sweetdreams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Μάλιστα το βίντεο γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes.

Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

 

Το ξεσηκωτικό smash hit, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM