Πλησιάζει η ώρα - Πότε γεννά η Μέγκαν Μαρκλ

Πλησιάζει η ώρα - Πότε γεννά η Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Η ώρα της γέννας για την Μέγκαν Μαρκλ πλησιάζει, για την ακρίβεια είναι πολύ κοντά, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το CNN.

Το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο υπολογίζει πως το βασιλικό μωρό έρχεται από μέρα σε μέρα.

Το γεγονός πως μόλις χθες άνοιξε ο επίσημος λογαριασμός του ζευγαριού στο Instagram πυροδότησε τη φημολογία πως έρχεται η ώρα της ανακοίνωσης.

Το CNN κάνει τους υπολογισμούς και μεταδίδει πως η γέννηση του μωρού είναι θέμα ημερών.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε τον Οκτώβριο, ακριβώς πέντε μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα, τον Μάιο του 2018.

Το ίδιο το Παλάτι δεν έχει δώσει καμία ημερομηνία για το γεγονός και το μόνο που έχει αναφέρει πως το μωρό έρχεται την άνοιξη.

Πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί από βρετανικά μίντια εμφανίζουν την Μέγκαν Μαρκλ σε στενούς της κύκλους να έχει πει πως το μωρό θα γεννηθεί στα μέσα Απριλίου.

Υπάρχουν ωστόσο και πληροφορίες πως αυτό θα γίνει στις αρχές Μαΐου, αλλά για την ώρα το επικρατέστερο σενάριο - και βάση υπολογισμών με τους μήνες - είναι πως ο Απρίλιος θα είναι ο μεγάλος μήνας.

Τι θα γίνει αφότου η Μέγκαν Μάρκλ γεννήσει 

Όταν γεννηθεί το μωρό η βασίλισσα Ελισάβετ, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και κάθε γενικός κυβερνήτης των χωρών της Κοινοπολιτείας θα ενημερωθούν για το γεγονός, όπως επίσης τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και τα μέλη της οικογένειας της Μαρκλ στις ΗΠΑ. 

Αν το μωρό γεννηθεί τη νύχτα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να ξυπνήσει η 92χρονη Ελισάβετ για να ενημερωθεί, έτσι, σε αυτή την περίπτωση, η ανακοίνωση δεν θα γίνει μέχρι το επόμενο πρωινό. 

Μετά την γέννηση, οι γιατροί της Μέγκαν Μαρκλ θα συντάξουν ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο θα αναφέρεται το φύλο, το βάρος και η ώρα γέννησης του μωρού. 

Με αστυνομική συνοδεία το έγγραφο θα μεταφερθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Εκεί θα τοποθετηθεί σε ένα κάδρο στην πρόσοψη του παλατιού ώστε το κοινό να μπορέσει να το διαβάσει. 

Σε ότι αφορά τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, η γέννησή τους ανακοινώθηκε και στους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεογέννητου μωρού, παραμένει μυστήριο καθώς εξαρτάται πλήρως από τους γονείς του. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM