Πού θα γεννήσει η Meghan Markle - Πόσο θα κοστίσει η διανυκτέρευση

Πού θα γεννήσει η Meghan Markle - Πόσο θα κοστίσει η διανυκτέρευση Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary's, όπως μεταδίδει η βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire. 

Κύκλοι κοντά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αποκαλύπτουν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσσεξ, σχεδιάζουν να φέρουν στη ζωή το πρώτο μωρό τους στο εμβληματικό νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται η Telegraph, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν από το προσωπικό της πτέρυγας να μην πάρουν καμία άδεια μέσα στον Απρίλιο, τον μήνα που η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρωτότοκο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι. 

«Όλοι υποθέτουν πως αυτό το πρωτοφανές αίτημα σχετίζεται με τον ερχομό του βασιλικού βρέφους στη ζωή», σχολιάζει η ίδια πηγή. 

Η πτέρυγα Lindo, αποτελεί παραδοσιακά τον τόπο γέννησης των Βρετανών «γαλαζοαίματων» από το 1982, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης γεννήθηκε στη Lindo Wing καθώς και τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Για αρκετό καιρό, δεν ήταν ξεκάθαρο αν η Μαρκλ θα ακολουθούσε αυτή την παράδοση και υπήρχαν άλλες αναφορές πως η δούκισσα σκεφτόταν το νοσοκομείο Frimley Park hospital στο Σάρεϊ σαν εναλλακτική, καθώς ήταν κοντά στην κατοικία του ζευγαριού, το Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ.

Η ίδια φέρεται να μην είχε αποκλείσει ούτε την γέννα κατ΄οίκον ως τρίτη λύση. 

Ωστόσο πλέον πληθαίνουν οι αναφορές από διαφορετικές και συγκλίνουσες πηγές, που θέλουν την Μαρκλ να προγραμματίζει τη γέννα της στη Lindo Wing, όπου η διανυκτέρευση κοστίζει 6.000 λίρες. 

Με πληροφορίες από Telegraph και Marie Claire 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM