Νεκρός ο τραγουδιστής της κάντρι Τζάστιν Κάρτερ - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Νεκρός ο τραγουδιστής της κάντρι Τζάστιν Κάρτερ - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 35χρονος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Τζάστιν Κάρτερ, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο άτυχος ανερχόμενος τραγουδιστής, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη του όπλου του, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ που γύριζε με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει διαπέρασε το μάτι του και το κρανίο του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του, Σίντι ΜακΚλίναν δήλωσε συντετριμμένη από την τραγική είδηση ενώ υπογράμμισε ότι η μουσική ήταν ο κόσμος του άτυχου τραγουδιστή. «Ο Τζάστιν ήθελε να φτάσει στην κορυφή» έγραψε σε ποστ στο Facebook

View this post on Instagram

Cowboy Up ?One Of Justin’s best songs he ever wrote! ?

A post shared by Justin Carter (@justincartercountry) on

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλα ειναι δυνατον να εχουν αληθινο οπλο στα γυρισματα βιντεο κλιπ; Το δικο του αληθινο οπλο; Που σου λενε κατσε ετσι, οχι αλλιως, τους εχουν για ωρες να κανουν διάφορα μέσα σε ανυποπτους ανθρώπους (μουσικους, κομμωτες, μακιγιερ) που εργάζονται; Καλα που δε σκοτωθηκε και κανενας αλλος.