«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ» - Το παρασκήνιο με τον Νότη Σφακιανάκη, οι καβγάδες και η ρήξη

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ» - Το παρασκήνιο με τον Νότη Σφακιανάκη, οι καβγάδες και η ρήξη Facebook Twitter
0

Χθες με αιχμηρή ανακοίνωσή της,  η Πάολα έκανε γνωστό ότι λήγει πρόωρα η συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς δεν μπορεί να ακολουθήσει άλλο τις «ιδιοτροπίες» του τραγουδιστή.

Λίγο μετά το Gazi Live, το μαγαζί που τραγουδούσαν μαζί οι δύο καλλιτέχνες, με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε την είδηση και έκανε γνωστό ότι τελειώνουν οι εμφανίσεις δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Το παρασκήνιο για το επαγγελματικό «διαζύγιο» είναι έντονο καθώς φαίνεται πως υπήρξαν περιστατικά στο κέντρο που οδήγησαν στη ρήξη των σχέσεων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Πάολα φαίνεται πως συνηθίζει να κάνει ένα πάρτι στο καμαρίνι της μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο κράτα μέχρι το πρωί και αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τη ρήξη.

Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πως ενοχλούταν από το πάρτι αυτό και μάλιστα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στέλνοντας συνεργάτες του για να κάνουν παρατήρηση πως δεν μπορούσε να ξεκουραστεί λόγω φασαρίας.

Το καμαρίνι του Νότη Σφακιανάκη βρίσκεται δίπλα στο καμαρίνι της Πάολα, και ο Νότης φέρεται συχνά να έμενε στο μαγαζί μετά το τέλος του προγράμματος.

Πριν από δύο εβδομάδες, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ισχυρίζεται πως έχει τις πληροφορίες από το περιβάλλον της Πάολας, η ίδια πήγε στον Νότη Σφακιανάκη και του είπε γιατί δεν πάει ο ίδιος να της πει  για τη φασαρία. Εκεί ακολούθησε καβγάς και υπάρχουν πληροφορίες πως ο Νότης Σφακιανάκης καθύβρισε την Πάολα.

Από το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη αναφέρεται μέσω της εκπομπής:

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών.Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμα του στις 6 το πρωί και έμενε 2-3 ώρες, ώστε να δει κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής, δεν ήταν δυνατό να υπάρξει ούτε καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές πολύ ευγενικά να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ, αντί να τελειώσει το πρόγραμμα της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. 1 ώρα νωρίτερα.»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Πάολα έχει δώσει εντολή από τα χρήματα της να πληρωθεί το προσωπικό για τις μέρες που υπολείπονταν.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM