Βγήκε από τη φυλακή ο R Kelly - Ανώνυμος πλήρωσε το ποσό της διατροφής που χρωστούσε

Βγήκε από τη φυλακή ο R Kelly - Ανώνυμος πλήρωσε το ποσό της διατροφής που χρωστούσε Facebook Twitter
0

Μετά από τρεις μέρες στη φυλακή, ο τραγουδιστής R Kelly απελευθερώθηκε σήμερα καθώς κάποιος ανώνυμος πλήρωσε το ποσό της εγγύησης που ουσιαστικά ήταν η διατροφή που χρωστούσε.

Ο τραγουδιστής ο οποίος κατηγορείται για πολύ σοβαρά εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων βρέθηκε στη φυλακή για ένα πολύ διαφορετικό λόγο.

Την Τετάρτη τέθηκε υπό κράτηση σε φυλακή στο Σικάγο, γιατί δεν κατέβαλε την συμφωνημένη διατροφή στην πρώην σύζυγό του για το παιδί τους.

Το ποσό ήταν πάνω από 160.000 δολάρια και οι δικηγόροι του υποστήριξαν πως δεν μπορούσε να πληρώσει όλο το ποσό, γιατί εδώ και καιρό εξαιτίας της υπόθεσης κακοποίησης δεν εργάζεται.

Η εκπρόσωπος του σερίφη δήλωσε ότι κάποιος είχε πληρώσει το ποσό για τον τραγουδιστή, αλλά δεν γνώριζαν ποιος είχε κάνει την πληρωμή.

Ο R Kelly, όπως συμβαίνει και με άλλους κρατούμενους υψηλού προφίλ, κρατήθηκε μόνος σε κελί και ήταν υπό παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο.

Αν και ο R Kelly βγήκε από η φυλακή, τα νομικά του μπλεξίματα όχι απλά δεν τελειώνουν εδώ αλλά θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι εισαγγελείς του Σικάγο κατηγορούν τον R Kelly για 10 περιπτώσεις εγκληματικών ενεργειών σεξουαλικής κακοποίησης εκ των οποίων οι τέσσερις αφορούν ανήλικες.

Αν καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει ποινές από τρία έως επτά χρόνια φυλάκισης για κάθε εγκληματική ενέργεια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM