Τρία ακόμα παιδιά του θα αναγνωρίσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Τρία ακόμα παιδιά του θα αναγνωρίσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Τρία ακόμα παιδιά έχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα και αναμένεται να τα αναγνωρίσει σύντομα. 

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, μέσω του δικηγόρου του και με δήλωσή του, παραδέχτηκε ότι έχει ακόμα τρία παιδιά στην Κούβα, που μέχρι σήμερα δεν τα είχε αναγνωρίσει, αλλά θα το πράξει άμεσα.

Έτσι, ο αριθμός των αναγνωρισμένων παιδιών του Ντιέγκο Μαραντόνα ανέρχεται πλέον στα οχτώ.

«Ο Μαραντόνα έχει τρία παιδιά στην Κούβα και θα τα αναγνωρίσει. Είναι τρία παιδιά από δύο γυναίκες. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Μας έκαναν αγωγή απλά για να αναγνωριστούν και ο Ντιέγκο θα το κάνει άμεσα», ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Αργεντινού άσου, Ματίας Μόρλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Buenos Aires Times, o δικηγόρος του Μαραντόντα δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, ωστόσο είναι πιθανό να χρειάζεται να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Κούβας.

Τα τρία παιδιά γεννήθηκαν κατά την παραμονή του Μαραντόνα στην Κούβα, όπου είχε καταφύγει για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, από το 2000 ως το 2005. 

Η κόρη του Τζανίνα δεν δίστασε να καυτηριάσει την αποκάλυψη δημοσίως. 

«Μας λείπουν τρεις για να κλείσουμε ενδεκάδα, μπορείς να τα καταφέρεις», έγραψε στο Instagram. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM