Ο Σάκης Ρουβάς ζήτα συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτα συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο Facebook Twitter
9

Πολλά χρόνια πριν τη χολιγουντιανή δόξα και τις διακρίσεις των Όσκαρ, Γιώργος Λάνθιμος και Σάκης Ρουβάς είχαν συνεργαστεί. 

Ο τραγουδιστής και ο σκηνοθέτης συναντήθηκαν επαγγελματικά το 2000 για αρκετά βίντεο-κλιπ όπως το «Η καρδιά μου χτυπά»,«Άντεξα» και το «Θέλεις ή δεν θέλεις».

Χθες ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε τον θαυμασμό του για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη βραδιά των Όσκαρ όπου η Ολίβια Κόλμαν κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στην ταινία The Favourite και μέσα από τα Instastories είπε:

«Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, "Η Ευνοούμενη" – Ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες...».

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτα συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο Facebook Twitter

Ο Σάκης Ρουβάς σήμερα επανήλθε στη συνεργασία του με τον Λάνθιμο και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα πρόμο για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί αφού είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία» και  τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Πάντα είχε πάθος για την Τέχνη που έκανε και φαινόταν αυτό που έγινε τώρα. Έχει όραμα και αισθητική και πολύ διαφορετική ενέργεια», πρόσθεσε.

 
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Εσείς που κράζετε το Σάκη...για πηγαίντε με -2 στην Πεντέλη να τρέξετε. Εγώ προσωπικά αν είχε κάτω από 10 θα είχα γονατίσει από το κρύο, και θα είχα σηκωθεί να φύγω γιατί δε θα άντεχα. Φλώρος ξεφλώρος όπως τον λέγατε πολλοί, αλλά με τους -2 για 8 ώρες.Και να σας πω και κάτι; 1000 φορές ο Σάκης, παρά κάτι Νότηδες που το παίζουν και άρχοντες.
Ανάθεμα και αν θυμάται ένα μικρό παράπονο κάπου κάποτε το 2000. Και αν ναι, τότε θα το θεωρεί ασήμαντο. Βλέπετε, ο Λάνθιμος όμως τώρα έγινε κάποιος. Όνομα στην πιάτσα. Όπως ο Ρουβάς. Επομένως σου λέει ας ταχω καλά μαυτόν μπας και μπω σε κάνα έργο του κάποτε και ας υπενθυμίσω στον κόσμο πως κάποτε συνεργάστηκα μαζί του παρόλο που ήταν άγνωστος αλλά ταλαντούχος.
Μεταφραση: Γιωργο, βαλε με κ εμενα σε ταινια σου τωρα που αμοιβεται η τεχνη σου! Να, χαλι γινομαι για σενα.Αστα ρε συ Ρουβα, πηγαινε για καμια φωτο με Παυλοπουλο κ σια καλυτερα...
Μετάφραση: είμαι πολύ ευσυνείδητος επαγγελματίας διεθνών προδιαγραφών και εγώ διότι τρέχω ώσπου τα πόδια μου να πάθουν κράμπες παρόλο που υποτίθεται ότι είμαι τραγουδιστής..α, και τα βίντεο κλιπ μου είναι για όσκαρ.. κατά τα άλλα ζητώ υποτίθεται συγγνώμη τώρα, υποτιμώντας ξεκάθαρα την νοημοσύνη σας.