Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση

Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση Facebook Twitter
4

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν στο Τενεσί τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μια δεκαετία σχεδόν από τότε άρχισαν να βγαίνουν. Τώρα η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει αυτόν τον γάμο.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, όπου φωτογραφήθηκε επίσης για το εξώφυλλο, η Μάιλι Σάιρους επιμένει πως με τον Λίαμ δεν παντρεύτηκαν για «παλιομοδίτικους λόγους», αλλά για να «επαναπροσδιορίσουν το πώς είναι ένα queer άτομο σαν εμένα να βρίσκεται σε ετεροφυλοφιλική σχέση».

«Νομίζω πως ο λόγος που παντρευτήκαμε δεν είναι παλιομοδίτικος- βασικά πιστεύω πως είναι New Age. Επαναπροσδιορίζουμε, για να είμαι ειλικρινής, πώς μοιάζει για ένα queer άτομο σαν εμένα να έχει ετεροφυλοφιλική σχέση», λέει η τραγουδίστρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A flash marriage. A new home, after a heartbreaking loss. @MileyCyrus is still figuring out who she is—and that’s fine with her. Read Vanity Fair's full March cover story at the link in bio. Photograph by @ryanmcginleystudios. Styled by @SamiraNasr.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις


Μέσα στα χρόνια, η σχέση της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ είχε αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Αρχικά ήταν μαζί από το 2009 μέχρι το 2013 (και είχαν αρραβωνιαστεί τότε), μετά χώρισαν και έσμιξαν ξανά στις αρχές του 2016. Όσο ήταν χώρια, εκείνη είχε μια σύντομη σχέση με τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ και μετά κυκλοφόρησαν φήμες πως βγαίνει με το μοντέλο Στέλλα Μάξουελ. Αργότερα βγήκε και δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ

«Έβαλα φόρεμα την ημέρα του γάμου μου και ίσιωσα τα μαλλιά μου επειδή έτσι ένιωσα, αλλά αυτό δεν με κάνει αυτομάτως κάποια "ευγενική ετεροφυλόφιλη κυρία". ΥΓ. Και οι στρέιτ γυναίκες μπορούν να είναι ζόρικες», προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Μάιλι Σάιρους, που φέτος έχασε το σπίτι της από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια καθώς κάηκε ολοσχερώς, εξήγησε επίσης γιατί ένιωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ. 

«Όπως λέει και η πιο αγαπημένη μου γυναίκα στον κόσμο, η Χίλαρι Κλίντον, "Μαζί είμαστε πιο δυνατοί". Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ και αυτό ακριβώς εννοούσε. Δηλαδή, ποιος νοιάζεται αν είναι άντρας, ενώ εγώ είμαι κορίτσι ή αν αυτός ήταν γυναίκα; Πραγματικά είμαστε πιο ισχυροί μαζί. Το ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός», καταλήγει η τραγουδίστρια. 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
καλό το μάρκετιγκ για να κάνουμε εξώφυλλα και άρθρα και να προωθούμε το τάχα προοδευτικό μας προφίλ άλλα κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε κ αυτά που πραγματικά θέλουμε, ε Μαιλι? να παντρευτούμε έναν παραδοσιακά αρρενωπό "κούκλο" και να γεννοβολήσουμε 2-3 γαλανομάτικα παιδάκια. που θα τα περιφέρουμε στα media.