Λίνα Χίντι: Απέρριψα τον Χάρβεϊ Γουάνστιν και αυτό έβλαψε την καριέρα μου για 10 χρόνια

Λίνα Χίντι: Απέρριψα τον Χάρβεϊ Γουάνστιν και αυτό έβλαψε την καριέρα μου για 10 χρόνια Facebook Twitter
0

Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones», Λίνα Χίντι, ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες που το φθινόπωρο του 2017 κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουάνστιν για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση.

Τώρα σε νέα συνέντευξή της στους Sunday Times, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς η απόρριψη του Γουάινστιν ενδεχομένως κατέληξε να βλάψει την καριέρα της για περίπου μια δεκαετία. 

Η Λίνα Χίντι, που στην διάσημη τηλεοπτική σειρά υποδύεται την Cersei Lannister, είχε μοιραστεί δημοσίως την ιστορία της σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter τον περασμένο Οκτώβριο. 

Όπως εξηγούσε, γνώρισε τον Αμερικανό παραγωγό για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου της είχε κάνει διάφορα σχόλια με σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά και ανάρμοστες κινήσεις αλλά εκείνη τον απέρριψε. Πιστεύοντας πως έχει ξεκαθαρίσει την θέση της, δέχθηκε να συναντηθούν ξανά μετά από χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου ισχυρίζεται πως της επιτέθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Όσο περιμέναμε να φέρουν το αμάξι μου, με απείλησε: "Λέξη σε κανέναν ούτε στον μάνατζερ, ούτε στον ατζέντη σου!". Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και ξέσπασα σε κλάματα...», είχε πει τότε η ηθοποιός. 

Μιλώντας στους Times, η Χίντι λέει πως πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι το να απορρίψει τον Γουάινστιν είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα της. 

«Όταν μαθεύτηκε ποιος πραγματικά είναι, άρχισα να σκέφτομαι, "Μάλλον επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του, αυτό επηρέασε την καριέρα μου για 10 χρόνια". Πριν από αυτά τα δυο περιστατικά έκανα δυο δουλειές στην Miramax και μετά τίποτα», λέει η ηθοποιός. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM