Η Μέγκαν Μαρκλ ξαφνικά στη Νέα Υόρκη για baby shower με τις κολλητές της

Η Μέγκαν Μαρκλ ξαφνικά στη Νέα Υόρκη για baby shower με τις κολλητές της Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με την επίσκεψη της να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως από το Παλάτι και να χαρακτηρίζεται ινκόγκνιτο.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη από το γάμο της, αλλά ο λόγος συνδέεται με την εγκυμοσύνη της καθώς η Δούκισσα θα κάνει το λεγόμενο «baby shower» με τις φίλες της στις ΗΠΑ.

Η Daily Mail έκανε την αποκάλυψη για το ταξίδι καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ να κυκλοφορεί με αμφίεση που έκρυβε κάπως τα χαρακτηριστικά της ενώ σε κάθε της βήμα στο πλευρό της έχει σωματοφύλακες.

Η Μέγκαν Μαρκλ ξαφνικά στη Νέα Υόρκη για baby shower με τις κολλητές της Facebook Twitter
Η Μέγκαν Μαρκλ ξαφνικά στη Νέα Υόρκη για baby shower με τις κολλητές της Facebook Twitter

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι στη Νέα Υόρκη από την Παρασκευή και θα παραμείνει εκεί για πέντε μέρες.

Το πάρτι για την γέννηση του μωρού θα γίνει σήμερα και οργανώνεται από φίλες της.

«Το ταξίδι είναι μια υπέροχη ευκαιρία ώστε να δει φίλες της λίγο πριν γεννήσει» σχολιάζει μια πηγή κοντά στην Μέγκαν Μαρκλ.

Το Σάββατο, μετά την άφιξή της στην Νέα Υόρκη, η Μέγκαν Μαρκλ συνάντησε τη στενή της φίλια και στιλίστριά της Τζέσικα Μαλρόνι στο Σόχο και φαίνεται πως επισκέφθηκαν το διάσημο για τα μακαρόν του Ladurée.

Η Μαλρόνι φέρεται μάλιστα να είναι αυτή που έχει διοργανώσει το γυναικείο πάρτι. Η Μέγκαν Μαρκλ πάντως την Τετάρτη θα επιστρέψει στο Λονδίνο και μέχρι να γεννηθεί το μωρό σε περίπου δύο μήνες δεν προβλέπεται άλλο ταξίδι εκτός χώρας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM