«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην υπηρέτριά του

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην υπηρέτριά του Facebook Twitter
EPA
5

Μία γυναίκα που είχε εργαστεί ως υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον στο παρελθόν, υποστηρίζει τώρα πως είχε δει με τα μάτια της ύποπτες περιπτύξεις μεταξύ του σταρ με ανήλικα αγόρια. 

Η Άντριαν ΜακΜάνους εργάστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην "Neverland", το ράντσο του ειδώλου της ποπ μουσικής, καθαρίζοντας σε καθημερινή βάση το δωμάτιό του. 

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εξετάζει τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ όσο ήταν ακόμη αγόρια, η 56χρονη αναφέρεται σε στοιχεία που ενοχοποιούν τον πρώην εργοδότη της. 

Όπως λέει η ίδια, έβλεπε σε καθημερινή βάση παιδιά να μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα του Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα πάντα με την ΜακΜάνους, ο τραγουδιστής κατέγραφε ακόμα και σε βίντεο τις επαφές του, διατηρώντας ένα κρυφό αρχείο παιδικής πορνογραφίας. 

Μάλιστα ισχυρίζεται πως όταν έμπαινε στο δωμάτιό του για να καθαρίσει, έβρισκε συχνά εσώρουχα του Τζάκσον και ανήλικων αγοριών στο τζακούζι και καταγγέλλει πως έβλεπε συχνά τα παιδιά να κυκλοφορούν ημίγυμνα στο σπίτι. 

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην υπηρέτριά του Facebook Twitter
Η 56χρονη πρώην υπηρέτρια
«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην υπηρέτριά του Facebook Twitter
Η Neverland

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα.

«Ήταν το αφεντικό μου και έκανα αυτό που ήμουν υποχρεωμένη», προσθέτει η υπηρέτρια που έχει ήδη προκαλέσει πληθώρα επικρίσεων για τις τόσο καθυστερημένες χρονικά καταγγελίες της - στην περίπτωση που ευσταθούν. 

Η ίδια υποστηρίζει πως είχε δει το μυστικό αρχείο με βιντεοκασέτες VHS που, κατά την πρώην υπηρέτρια, αργότερα ο Τζάκσον έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής μακριά από τη Neverland, επειδή το περιεχόμενό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

«Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes».

Η ΜακΜάνους θυμάται ότι ο πρώην εργοδότης είχε ένα ιδιαίτερο πάθος για τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της ημέρας βιντεοσκοπώντας τους ανήλικους καλεσμένους του. Το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, όταν ήθελε να καταγράψει κάτι.

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland είχε επίσης αποκαλύψει πρόσφατα ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως ο Τζάκσον κινηματογραφούσε τις ερωτικές του περιπτύξεις.

Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει σταθεί εφικτό να βρεθεί το φερόμενο ως πορνογραφικό αρχείο.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όλα είναι θέμα lifestyle παιδιά.Στη περίπτωση του Μιχαλάκη, ο συγχωρεμένος κάνει μπαμ από μίλια τι ήταν και τι έκανε.Παρόλα αυτά, η τεράστια αξία του ως καλλιτεχνης, κάνει κάποιους να εθελοτυφλούν.Οι ίδιοι πάντως είναι λαλίστατοι σε περιπτώσεις τύπου Χάρβεϊ Γουάινσταϊν!Προφανώς και οι κατηγορίες κατά του Γουάινσταϊν είναι πταίσμα μπροστά στην παιδοφιλία και στους βιασμούς παιδιών.H Neverland αντικειμενικά πρέπει να υπήρξε σκηνικό για θρίλερ. Αλλά γιατί να ασχολούμαστε όταν όλοι χορέψαμε με το Thriller, εεε;#metoo για τον Μιχάλη προφανώς και δεν θα δούμε γιατί είναι μαύρος και σεξουαλικά ας πούμε... αντισυμβατικός.και όπως λέει και ένα άσμα των 9ties:''Shame to you γραμματείς και φαρισαίοι you are hypocrites! Άιντεεεεε...
Συγκρίνεις την περίπτωση του Weinstein, του οποίου η δίκη δεν έχει καν αρχίσει με αυτή του τον M. Jackson του οποίου οι κατηγορίες έχουν αθωωθεί τελεσιδίκως.Αλλά υποκριτές είμαστε εμείς.
Τα λες και μόνος σου αλλά...Ο Weinstein δεν δικάστηκε μεν αλλά μια χαρα καταδικάστηκε από τους πάντες δε.Φυσικά έχει ολο το πακέτο να τον φτύσεις πριν δικαστεί: Σκατόφατσα, λευκός, λεφτάςΣτο δε Μιχαλάκη, δεν έγινε αθώωση άλλα εξωδικαστικός συμβιβασμός... Μάθε τις διαφορές και μη πορώνεσαι.Την γνώμη μου λέω.ΟΚ;
Ισως με τη περίπτωση Weinstein να έγινε τόσος ντόρος γιατί η εποχή είναι τέτοια. Χωρίς τα social media ενδεχομένως να μην είχε το ίδιο αντίκτυπο. Επιπλέον οι άνθρωποι είναι πια πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα. Αν η περίπτωση Weinstein προέκυπτε πριν απο 30 χρόνια προφανώς και δεν θα έδινε κανείς σημασία όπως και γινόταν γιατί ο Weinstein δεν ήταν ο μοναδικός και "σιγά τι έκανε, κάτι τσουλιά πασπάτεψε". Δεν έχω ιδέα αν o Michael Jackson ήταν όντως παιδόφιλος ούτε είμαι fan, την απάντηση τη γνωρίζουν μόνο οι εμπλεκόμενοι δυστυχώς. Αλλά δε μπορεί να πεί κανείς πως η υπόθεση παιδοφιλίας πέρασε στα αζήτητα. Είχε γίνει χαμός. Οχι επειδή ηταν χοντρός λευκός και λεφτάς αλλα γιατί ήταν ο Michael Jackson. Επειδή ήταν ο μαύρος που έγινε λευκός, ο ανδρόγυνος,ο "ερημίτης" και το κατηγορητήριο ήταν βαρύ. Δε νομιζω ο αναγνώστης να καιγεται να διαβάσει περισσότερα για τον Weinstein αντί του Jackson. Συμβατικός ο ένας αντισυμβατικός ο άλλος. Και οι 2 όμως παρουσιάζουν ενδιαφέρον ως περιπτώσεις με το τρόπο τους.