O ράπερ 21 Savage συνελήφθη για παράνομη διαμονή στις ΗΠΑ

O ράπερ 21 Savage συνελήφθη για παράνομη διαμονή στις ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Ο ράπερ 21 Savage, υποψήφιος για δύο βραβεία Grammy φέτος, συνελήφθη από την αμερικανική υπηρεσία Μετανάστευσης, καθώς φαίνεται πως δεν παραμένει νόμιμα στις ΗΠΑ. 

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο Βρετανός μουσικός εισήλθε νόμιμα στη χώρα το 2005, όμως δεν έφυγε από τις ΗΠΑ έως τον Ιούλιο του 2006, όπως προέβλεπε το είδος της μη μεταναστευτική βίζας που είχε εξασφαλίσει.

Ο καλλιτέχνης ζει στην Ατλάντα και είναι υποψήφιος για 2 βραβεία Grammy στην τελετή που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Το κανονικό όνομα του είναι Sha Yaa Bin Abraham- Josehph . Αυτή τη στιγμή προχωρούν οι διαδικασίες για την απέλαση του από τις ΗΠΑ. 

Η υπηρεσία Μετανάστευσης ανακοίνωσε πως η σύλληψη του Abraham Joseph ήταν μέρος «μίας στοχευμένης επιχείρησης στην οποία συνεργάστηκαν ομοσπονδιακές και τοπικές δυνάμεις επιβολής του νόμου». Ο Bryan Cox, εκπρόσωπος του ράπερ στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, παραδέχθηκε τη σύλληψη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ατλάντα.«O κύριος Abraham-Joseph κρατείται από τις αρχές καθώς βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ ενώ έχει καταδικαστεί και για κακούργημα», είπε ο Cox.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η υπηρεσία μετανάστευσης, ο Abraham-Joseph κρίθηκε ένοχος τον Οκτώβριο του 2015 από δικαστήριο στην πολιτεία της Τζόρτζια, για κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Ο ράπερ συμμετείχε την Πέμπτη σε μεγάλη συναυλία στην Ατλάντα, η οποία ήταν μέρος των εκδηλώσεων που συνοδεύουν το Super Bowl. 

Ο 21 Savage έχει χάσει τον αδερφό του και έναν κοντινό του φίλο σε βίαια περιστατικά με πυροβολισμούς.

Ισχυρίζεται πως πέρασε μέρος της εφηβείας του σε φυλακές ανηλίκων, αφού πρώτα είχε αποβληθεί από διάφορα σχολεία εξαιτίας οπλοκατοχής. 

Στους στίχους πολλές φορές αναφέρεται με περηφάνια σε εγκληματικές του πράξεις στο παρελθόν, όμως έχει ταυτόχρονα και τραγούδια με κοινωνικές αναφορές στα οποία διαμαρτύρεται για την αστυνομική βία κατά των μαύρων. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια