Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε γκέι πορνό για να δείξει ότι οι ΑμεΑ μπορούν να κάνουν σεξ

Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε γκέι πορνό για να δείξει ότι οι ΑμεΑ μπορούν να κάνουν σεξ Facebook Twitter
0

Ο Kenneth Connin, ένας τετραπληγικός άνδρας, γύρισε το πρώτο του πορνό για να αποδείξει ότι η αναπηρία του δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο σεξ.

Ο νεοεμφανιζόμενος στη βιομηχανία του πορνό συμμετείχε σε ταινία του στούντιο Himeros, με παρτενέρ τον πορνοστάρ Pierce Paris.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Connin είχε ατύχημα στην ομάδα cheerleading που συμμετείχε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική του στήλη. Έκτοτε ζει ως τετραπληγικός, χωρίς να έχει τον έλεγχο των κινήσεών του από τα χέρια και κάτω.

Ωστόσο δηλώνει πως πάντα ήθελε να κάνει πορνό.

«Επειδή έχω συγκεκριμένους περιορισμούς λόγω του τραυματισμού μου, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω το σεξ και την επαφή» δήλωσε. «Αν εξαιρέσεις το αμαξίδιό μου, είμαι σαν όλους τους άλλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??? • • • ?: @jamesniklaus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenneth Connin (@kennethconnin) στις


Ο Connin μάλιστα χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα στην ταινία –πράγμα ασυνήθιστο στη βιομηχανία του πορνό– θέλοντας να περάσει το θετικό του μήνυμα.

«Είμαι περήφανος για αυτό που κάνω και αυτό που είμαι. Νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να είναι». 

Στη σκηνή της ταινίας ο Connin επιδίδεται σε στοματικό σεξ στον παρτενέρ του. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν, βλέποντας την ταινία, ότι είναι ΟΚ να κάνεις σεξ, ανεξάρτητα από το αν έχεις αναπηρία ή όχι. Θέλω όλοι να καταλάβουν ότι επειδή κάποιος έχει μια αναπηρία δεν σταματά να έχει σεξουαλική ζωή».

Με πληροφορίες από Gay Star News

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM