Πατέρας ξανά ο Tom Hardy - Γέννησε η Charlotte Riley

Πατέρας ξανά ο Tom Hardy - Γέννησε η Charlotte Riley Facebook Twitter
0

Πατέρας έγινε ο σταρ του Χόλιγουντ Tom Hardy καθώς διεθνή μίντια μεταδίδουν πως γέννησε η Charlotte Riley, η βρετανίδα ηθοποιός η οποία είναι σύζυγός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του 40χρονου Hardy υποδέχτηκε ένα αγοράκι.

Η 36χρονη Charlotte Riley έχει ήδη φέρει στον κόσμο μια κόρη με τον ηθοποιό τον οποίο παντρεύτηκε το 2014.

Το ζευγάρι ζει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλην των απαραίτητων επαγγελματικών υποχρεώσεων και σπανίως δίνονται πληροφορίες για την οικογενειακή ζωή τους.

Eπίσης ο Hardy δεν επιτρέπει σε παπαράτσι να τους φωτογραφίζουν, ειδικά όταν είναι με την κόρη τους

Πατέρας ξανά ο Tom Hardy - Γέννησε η Charlotte Riley Facebook Twitter

Ωστόσο τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως μια πηγή κοντά στην οικογένεια έχει ήδη δώσει πληροφορίες για το όνομα του παιδιού.

Το όνομα που φέρονται να επέλεξαν είναι Forrest, και όπως μπορεί πολλοί να σκέφτηκαν αμέσως είναι όντως εμπνευσμένο από το φιλμ «Forrst Gump» με τον Τom Hanks. O Hardy λέγεται πως λατρεύει το φιλμ και βρήκε το όνομα πού όμορφο.

To αν αυτή η πληροφορία ισχύει ή όχι είναι κάτι που θα φανεί. Για την ώρα, τα δημοσιεύματα λένε πως το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία της γέννησης του γιου του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM