Μια νέα σύντροφος πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος

Μια νέα σύντροφος πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος Facebook Twitter
O Tζεφ Μπέζος με τη φερόμενη ως νέα του σύντροφο σε μια κάπως αμήχανη φωτογραφία καθώς ο κύριος στα αριστερά είναι ο σύζυγός της- πρώην μάλλον
0

Η είδηση πως ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και διευθύνων σύμβουλος της Amazon παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, έχει προκαλέσει ντελίριο δημοσιευμάτων με τα αμερικανικά μίντια να δημοσιεύουν λεπτομέρειες για τον πολύκροτο αυτό χωρισμό.

Τα νεότερα για το διαζύγιο αναφέρονται στην αιτία και φέρνουν στο προσκήνιο ένα τρίτο πρόσωπο, την παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ.

Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε από ταμπλόιντ εφημερίδες, αλλά σύντομα έφτασε και στο Bloomberg το οποίο κάνει εκτενή αναφορά στην ιστορία.

Το ένα σκέλος της ιστορίας αφορά το πώς θα εξελιχθεί το διαζύγιο και το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας των 137 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά, μεγάλη μερίδα του Τύπου ασχολείται με την φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου. Κατά τις πληροφορίες του Bloomberg, η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε μάλλον βιαστικά καθώς περιοδικά όπως το The Enquirer και η New York Post είχαν μερικές ώρες πριν ανακοινώσει πως θα κάνουν αποκαλύψεις για τον Τζεφ Μπέζος. Μάλλον ο δισεκατομμυριούχος ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις και το σκάνδαλο που θα ερχόταν.

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε αυτό το εξώφυλλο με τον Μπέζος και ρεπορτάζ για τη σχέση του με την Λόρεν Σάντσεζ, η οποία έγινε γνωστή από την τηλεόραση και πλέον έχει δική της επιχείρηση μίσθωσης ελικοπτέρων.

Μια νέα σύντροφος πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος Facebook Twitter

Το Enquirer υποστηρίζει ότι ο Μπέζος έκανε αποδράσεις με το τζετ του σε εξωτικούς προορισμούς, συντροφιά με τη νέα του σύντροφο.

Την είδηση για τη νέα σχέση του Μπέζος μετέδωσε και το Τhe Hollywood Reporter το οποίο σημειώνει ότι η 49χρονη Σάντσεζ ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία και ατζέντη του Χόλιγουντ, Πάτρικ Γουάιτσελ και σημειώνει πως ο γάμος της πρόσφατα διαλύθηκε.

Πηγές κοντά στον Μπέζος αναφέρουν πάντως ότι η σύζυγος του μεγιστάνα γνώριζε για τη σχέση αυτή εδώ και μεγάλο διάστημα και πως εδώ και καιρό το ζευγάρι βρίσκονταν ήδη σε διάσταση.

Πάντως η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος και είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε εκδηλώσεις. Κάπως έτσι λέγεται πως ξεκίνησε και η σχέση, αν και οι δύο πλευρές σπεύδουν να δηλώσουν πως είναι πολύ πιο πρόσφατη η σύνδεσή τους.

Μια νέα σύντροφος πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος Facebook Twitter

Η ανακοίνωση του Μπεζος για το διαζύγιο:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματα μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

Το ζεύγος ίδρυσε το 2018 ένα μεγάλο φιλανθρωπικό ταμείο. Η κοινή δήλωση που υπογράφουν δείχνει πως θα συνεχίζουν να συνεργάζονται και στο μέλλον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM