Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά

Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά Facebook Twitter
0

Η Σούζαν Μπόιλ μπορεί ν' ανέτειλε μέσα από το τάλεντ σόου Britain's Got Talent αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της στην αμερικάνικη εκδοχή του άφησε πολλά στόματα ανοιχτά.

Η ταλαντούχα 57χρονη από την Σκωτία, ερμήνευσε το Wild Horses των Rolling Stones στο America's Got Talent και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Δευτέρας «The Champions on Monday night».

Η Μπόιλ κατάφερε να πάρει την υψηλότερη διάκριση του σόου όταν η κριτής Mel B πάτησε το «χρυσό κουμπί» που κατέταξε την διαγωνιζόμενη απευθείας στους τελικούς διαγωνιζόμενους.


Το άλλοτε μέλος των Spice Girls και κριτής του σόου, χαρακτήρισε την φωνή της Μπόιλ, «αγγελική».

«Είναι απόλυτη τιμή και χαρά να κάθομαι εδώ και ν απολαμβάνω την αγγελική σου φωνή» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θέλω να είμαι η γυναίκα που θα σου δώσει αυτό που πραγματικά αξίζεις», λίγο πριν πατήσει το χρυσό κουμπί.

Η 57χρονη Μπόιλ, είχε τερματίσει δεύτερη στην βρετανική έκδοση του τηλεοπτικού σόου ταλέντων με τον Σάιμον Κάουελ. Η πρώτη της οντισιόν, ένα οπερατικό απόσπασμα από τους «Άθλιους» είχε αφήσει κοινό και κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Από τότε η Σκωτσέζα τραγουδίστρια έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

 



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM