Απόλυτο φιάσκο η «γενναία» αποκάλυψη της Κένταλ Τζένερ - Εξοργίστηκαν οι θαυμαστές της

Απόλυτο φιάσκο η «γενναία» αποκάλυψη της Κένταλ Τζένερ - Εξοργίστηκαν οι θαυμαστές της Facebook Twitter
0

Η Κρις Τζένερ μάλλον έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη διαφημίζοντας την «γενναία» αποκάλυψη που θα έκανε το βράδυ της Κυριακής η Κένταλ μέσω Twitter, με την όλη υπόθεση να εξελίσσεται τελικά σε ένα τεράστιο φιάσκο που εξόργισε τους θαυμαστές της κόρης της.

Χθες το απόγευμα η διάσημη momager της οικογένειας Καρντάσιαν Τζένερ δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από το αποκαλυπτικό βίντεο, όπως είπε, που είχε ετοιμάσει η 22χρονη Κένταλ, στο οποίο υποτίθεται πως θα μοιραζόταν για πρώτη φορά με τους εκατομμύρια followers της μια «ωμή ιστορία» για να «βοηθήσει τους νεαρούς θαυμαστές της». 

Η Κένταλ Τζένερ όντως λίγο αργότερα κοινοποίησε στο Twitter ένα βίντεο όπου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζει, μόνο που η πολυαναμενόμενη «αποκάλυψη» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια καλοστημένη διαφήμιση μιας εταιρίας καλλυντικών για δερματολογικά προβλήματα. 


Ο λόγος δε, που αποφάσισε να το κάνει το βράδυ της Κυριακής ήταν απλώς για να συμπέσει με την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, καθώς πέρυσι τέτοια μέρα η εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ στο κόκκινο χαλί είχε σχολιαστεί έντονα λόγω της ακμής στο πρόσωπό της. 

Σύμφωνα με το βίντεο της Κένταλ, «το καλλυντικό καθάρισε το πρόσωπο του μοντέλου», όπως έχει κάνει επίσης με άλλες διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Κέιτι Πέρι και Τζέσικα Σίμπσον. 

Οι θαυμαστές φυσικά, που περίμεναν κάτι πολύ σπουδαιότερο, απογοητεύτηκαν πάρα πολύ με την 22χρονη Κένταλ, κατακλύζοντας την ανάρτηση με δεκάδες αρνητικά σχόλια. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM