Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να σχολιάσει ένα πολύ δημοφιλές meme για τον Μπραντ Πιτ και τις πρώην συντρόφους του που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα meme που δείχνει τρεις φωτογραφίες και συνοδεύεται από το σχόλιο: «Ο άντρας που του αρέσει να μοιάζει με την κοπέλα του». Σε καθεμιά απεικονίζεται ο Μπραντ Πιτ και δίπλα του οι κατά καιρούς σύντροφοί του- η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Αντζελίνα Τζολί και η Τζένιφερ Άνιστον. Στις φωτογραφίες ο 55χρονος σήμερα ηθοποιός εμφανίζεται να έχει παρόμοιο στιλ στα μαλλιά, στα ρούχα και τις εκφράσεις του προσώπου με τις τρεις γυναίκες.  

 

Η 46χρονη ηθοποιός παρατήρησε το meme και αποφάσισε να σχολιάσει για τον πρώην σύντροφό της, γράφοντας: «Ή αρέσει σε εμάς να μοιάζουμε με εκείνον, ας το παραδεχθούμε». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mind = blown. #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs) στις

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Πιτ έβγαιναν για δυο χρόνια πριν βάλουν τέλος στον αρραβώνα τους το 1997. 

 

Στο πρόσφατο τεύχος Δεκεμβρίου/ Ιανουαρίου του περιοδικού Wall Street Journal, η Πάλτροου είχε εξηγήσει πως πλέον «κλαίει από ευγνωμοσύνη» που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ στη δεκαετία του '90, καθώς τότε το επίπεδο «παρακολούθησης» των σελέμπριτι δεν ήταν τόσο έντονο όσο είναι σήμερα.