H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς

H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς Facebook Twitter
0

Κάποιοι τα λατρεύουν, πολλοί τα βρίσκουν απεχθή και κακόγουστα και η Cardi B μόλις τα φόρεσε. Είναι τα άσχημα- πολύ άσχημα- sneakers των Dsquared2, ένα ζευγάρι παπούτσια που μοιάζει με φάρσα.

Η τάση των λεγόμενων άσχημων παπουτσιών, συνεχίζει ακάθεκτη για την ώρα αν και πολλοί στοιχημάτιζαν πως πριν το τέλος του έτους, τα ογκώδη αθλητικά παπούτσια θα είχαν γίνει ένα ακόμη στιλιστικό faux pas.

Όταν η συλλογή των Dean και Dan Caten έκανε την πρεμιέρα της σχεδόν όλοι νόμιζαν πως τα παπούτσια τους είχαν ξεπεράσει το όριο και πως ήταν απλά ένα σαρκαστικό σχόλιο για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η παράξενη μανία.

Να που όμως κυκλοφόρησαν και η γνωστή ράπερ το φόρεσε. Και όπως γράφει το Dazed είναι η πρώτη. Το θέμα είναι βέβαια αν θα είναι και η μοναδική ή αν όντως θα δούμε αυτά τα δίπατα, τερατώδη υποδήματα στο δρόμο.

«Δεν μπορεί κανείς να συγκλονιστεί που η Cardi είναι η πρώτη που τα φόρεσε, γιατί είναι γνωστή η τάση της να πειραματίζεται», γράφει η Vogue, αλλά σημειώνει πως κατά τη δική τη εκτίμηση, αυτά τα παπούτσια δεν θα γίνουν τάση.

Tα sneakers της Cardi B εκτιμάται πως είναι κάποια υβριδική παραλλαγή του σχεδίου «The Giant Sandals» που είχαν παρουσιαστεί το καλοκαίρι.

H Cardi B φορά το ασχημότερο sneaker της χρονιάς Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM