Greece's Next Top Model - Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν

Greece's Next Top Model - Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν Facebook Twitter
0

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες και ενώ κατάφερε να σαρώσει σε τηλεθέαση και να μονοπωλήσει τις συζητήσεις το Greece's Next Top Model ανέδειξε τη νικήτρια του.

Τρία κορίτσια, η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν οι φιναλίστ διαγωνίστηκαν στον τελικό για το έπαθλο.

To κάθε κορίτσι βαθμολογήθηκε από τους κριτές, αλλά και από ψηφοφορία τηλεθεατών. Σημειώνεται εδώ πως στο Twitter υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια χρηστών που δεν μπορούσαν να ψηφίσουν καθώς φαίνεται πως υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την πλατφόρμα λόγω υπερφόρτωσης. Αυτό τουλάχιστον επαναλάμβανε συνεχώς απόψε και η Βίκυ Καγιά.

Greece's Next Top Model - Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν Facebook Twitter

Ο τελικός ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες με την επιτροπή να ανακοινώνει live πως GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν.

Για να φτάσουν τα κορίτσια μέχρι εδώ πέρασαν από πολλές δοκιμασίες, και μέχρι να αποφασίσει η κριτική επιτροπή στην ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, είχαν να περάσουν ακόμη τέσσερις.

 
 
 

Τα σχόλια στο Twitter:

 


 


 


Η στιγμή της ανακοίνωσης:
 

 

 Όλος ο τελικός:

 

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM