Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;»

Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;» Facebook Twitter
2

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της φετινής Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα, που είπε πως όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι από άντρα και όποια το αρνείται, απλώς λέει ψέματα. 

Το πολυσυζητημένο μοντέλο που αρχικά έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο Νext Top Model ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σε κάποιο σημείο τής θύμισε μια παλιότερη δήλωσή της.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει και ξύλο από σύντροφό σου...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Ξύλο.. Εντάξει... Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

«Στη ζωή μας ελκύουμε αυτό που στην πραγματικότητα επιζητούμε. Δεν έχω πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γιατί δεν το έχω προκαλέσει», λέει σε άλλο σημείο.

Έξαλλη με την απάντηση της Ιωάννας Μπέλα έγινε και η Φαίη Σκορδά, όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην πρωινή εκπομπή της, με αποτέλεσμα να ζητήσει να διακοπεί η προβολή του βίντεο στον αέρα. «Κόψτε το! Κόψτε το! Παιδιά τι είπε; Τι είπε παιδιά; Άκουσα καλά; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι. Το να πει μια κοπέλα μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ, αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι!», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

 

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα εξόργισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, που κατέκλυσαν με αρνητικά σχόλια το Twitter της εκπομπής The 2Night Show, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την δημόσια τοποθέτησή της. 


 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Φαινομενικά δείχνει χαζή, αλλά ό,τι λέει είναι στημένο προκειμένου να ξεσηκώσει τα πλήθη και να γίνει "γνωστή και διάσημη". Τα κατάφερε μάλιστα περίφημα. Όλα τα social media και η tv ασχολούνται σήμερα μαζί της.Μήπως λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι δεν θα έπρεπε να αναπαράγουμε τις μπούρδες της; Don't feed the trolls.