Η Ντόλι Πάρτον λέει πως ο άντρας της «φαντασιώνεται» τρίο με την Τζένιφερ Άνιστον

Η Ντόλι Πάρτον λέει πως ο άντρας της «φαντασιώνεται» τρίο με την Τζένιφερ Άνιστον Facebook Twitter
0

Η Ντόλι Πάρτον είπε πως ο σύζυγός της φαντασιώνεται τρίο με την Τζένιφερ Άνιστον. 

Η Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί στην ταινία «Dumplin» του Netflix, το soundtrack της οποίας περιλαμβάνει τραγούδια της Ντόλι Πάρτον. 

Η 72χρονη τραγουδίστρια της κάντρι πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, όπου έκανε πλάκα για τον σύζυγό της, Καρλ Τόμας Ντιν με αφορμή την προβολή της ταινίας.  

Η Ντόλι Πάρτον λέει πως ο άντρας της «φαντασιώνεται» τρίο με την Τζένιφερ Άνιστον Facebook Twitter
Η Ντόλι Πάρτον είναι παντρεμένη με τον Καρλ Τόμας Ντιν από το 1966.

«Την αγαπάω μέχρι θανάτου», είπε για την Άνιστον, προσθέτοντας πως ο Ντιν, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1966, είχε κατενθουσιαστεί με την παρουσία της ηθοποιού στην ταινία. 

«Ο άντρας μου είναι παλαβός για εκείνη και ενθουσιάστηκε περισσότερο που θα έκανα ταινία μαζί της παρά που θα είχα την ευκαιρία να γράψω όλα αυτά τα τραγούδια», παραδέχθηκε η Ντόλι Πάρτον. «Νομίζω πως φαντασιώνεται κάτι σαν τρίο μαζί με μας», πρόσθεσε. 

Βέβαια έσπευσε να προσθέσει πως αστειεύεται και πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει όντως τρίο με την Τζένιφερ Άνιστον. «Νομίζω πως δεν μπορεί ούτε να το βγάλει έξω να ουρήσει, πόσο μάλλον να το σηκώσει για τρίο!», είπε η τραγουδίστρια, δήλωση που έκανε τον παρουσιαστή να πέσει από την καρέκλα γελώντας.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM