Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Γουές Άντερσον

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Γουές Άντερσον Facebook Twitter
0

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Γουές Άντερσον, την δέκατη του διάσημου σκηνοθέτη. 

Σύμφωνα με το Indiewire, η νέα ταινία του Άντερσον με τίτλο «The French Dispatch» γυρίζεται στην νοτιοδυτική Γαλλία κι εκτός από τον Σαλαμέ, θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τίλντα Σουίντον, Μπιλ Μάρεϊ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζέφρι Ράιτ. 

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το «French Dispatch» έκαναν λόγο για μιούζικαλ, κάτι που τελικά δεν ισχύει. Πηγές από την ομάδα παραγωγής ανέφεραν πως η ταινία είναι «μια ερωτική επιστολή προς τους δημοσιογράφους» της δεκαετίας του '20 στο κεντρικό Παρίσι και θα εστιάζει σε τρεις ιστορίες. 

Ο Γουές Άντερσον, γνωστός μεταξύ άλλων για τις ταινίες «The Royal Tenenbaums», «The Grand Budapest Hotel» και το φετινό «Isle of Dogs», έχει επιμεληθεί το σενάριο. 

Αν και ο σκηνοθέτης ζει μόνιμα στο Παρίσι, αυτή θα είναι πρώτη του ταινία που διαδραματίζεται και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου στη Γαλλία. 

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αναμένεται να είναι φέτος υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του στο «Beautiful Boy», που αφηγείται την σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα κι έναν γιο εθισμένο στα ναρκωτικά. Επίσης πριν την ταινία του Άντερσον, θα κάνει γυρίσματα για το remake του θρυλικού «Dune». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM