Γιατί παραιτήθηκε η βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ;

Γιατί παραιτήθηκε η βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter
0

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παραιτήθηκε η βοηθός και επί της ουσίας εκπρόσωπος Τύπου της Μέγκαν Μαρκλ, Μελίσα Τουμπάτι, έρχονται πλέον στο φως, με το βασιλικό gossip να μη σταματά στα βρετανικά tabloids. 

Το γεγονός ότι μετά από χρόνια το Παλάτι έσπασε την παράδοση σιωπής απέναντι στα ΜΜΕ και αποφάσισε να διαψεύσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά της Δούκισσας του Σάσεξ και τις σχέσεις της τόσο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον, όσο και με ανθρώπους που εργάζονται γι΄ αυτήν φαίνεται ότι προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις. 

Μία από αυτές ήταν ότι ο Βρετανικός Τύπος προσπαθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς των πρωτοσέλιδών του, κυρίως εκείνους που επιμένουν ότι η Μαρκλ δεν έχει αφομοιωθεί από το βασιλικό περιβάλλον. Σ' αυτό το σημείο προέκυψαν και τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για την θυελλώδη παραίτηση της Τουμπάτι, η οποία κατά την σκανδαλοθηρική "Sun" παραιτήθηκε, διότι δεν άντεξε άλλο τις εξωφρενικές απαιτήσεις της πρώην ηθοποιού...

Η παραίτησή της έρχεται 6 μήνες μετά την πρόσληψη της στο συγκεκριμένο πόστο και μάλιστα με εξυμνητικές κριτικές, αφού η προηγούμενη δουλειά της ήταν στο πλευρό του δημοφιλούς τραγουδιστή, Ρόμπι Ουίλιαμς. Όπως αναφέρεται από τα βρετανικά tabloids οι άνθρωποι του Παλατιού έκαναν λόγο για εξαιρετική δουλειά της Toubati στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μαρκλ, πέρσι την άνοιξη, μια δουλειά, όμως, που φαίνεται να έφερε στα όρια της τόσο τη βοηθό όσο και τον ίδιο τον πρίγκιπα. 

Σύμφωνα με πηγή της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύπτει η Sun, η 39χρονη ειδικά το τελευταίο διάστημα «πιεζόταν πολύ, είχε αναλάβει πολλά και ήταν τέτοιες οι απαιτήσεις που πολύ συχνά ξεσπούσε σε δάκρυα» και κάθε φορά που ολοκληρωνόταν ένα μίτινγκ με τη δούκισσα του Σάσεξ.

Και ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ουσιαστικά σκιαγραφούν έναν δύστροπο και συγκρουσιακό χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη Μαρκλ, έρχεται ο βασιλικός βιογράφος Robert Jobson να επιβεβαιώσει το τεταμένο κλίμα που επικρατούσε στο παλάτι λίγο πριν τον γάμο του Χάρι με την πρώην ηθοποιό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ακόμη και ο Χάρι έφτασε σε σημείο να σηκώσει τον τόνο της φωνής του, φτάνοντας στο σημείο να λέει πώς «ότι ζητήσει η Μέγκαν, ας το έχει», σχεδόν στωικά πια και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγχώδους προετοιμασίας για το μεγάλο γεγονός. 

Με στοιχεία από Sun, DailyMail.com

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM