Ozzy Osbourne: «Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Brexit, δεν παρακολουθώ ειδήσεις»

Ozzy Osbourne: «Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Brexit, δεν παρακολουθώ ειδήσεις» Facebook Twitter
«Δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν συζητώ ποτέ πολιτικά επειδή ακριβώς είμαι εντελώς άσχετος», είπε ο διάσημος ροκ σταρ που είναι γέννημα θρέμμα του Μπέρμιγχαμ και στις 3 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 70 του χρόνια
0

Ενώ ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, η μισή Ευρώπη και μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας κοινής γνώμης ασχολείται εδώ και τόσο καιρό με το Brexit και τις επιπτώσεις του για την Βρετανία αλλά και για την Ευρώπη, υπάρχουν κάποιοι Άγγλοι ανά τον πλανήτη που δεν τους έχει αγγίξει καν όλη η σχετική παραφιλολογία.

Όπως ο μυθικός – ως τραγουδιστής των Black Sabbath αλλά και ως ηρωικός επιζών χρόνιας και συστηματικής κραιπάλης – Ozzy, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό The Big Issue, δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για τι πράγμα του μιλάνε στο Λος Άντζελες όπου διαμένει εδώ και πολλά χρόνια, όταν του ζητούν την άποψή του για την έξοδο της πατρίδας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν συζητώ ποτέ πολιτικά επειδή ακριβώς είμαι εντελώς άσχετος», είπε ο διάσημος ροκ σταρ που είναι γέννημα θρέμμα του Μπέρμιγχαμ και στις 3 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 70 του χρόνια.

Ozzy Osbourne: «Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Brexit, δεν παρακολουθώ ειδήσεις» Facebook Twitter
Ο Ozzy (αριστερά) με το κέρινο ομοίωμα του στο Μουσείο Μαντάμ Τισώ του Νάσβιλ στις ΗΠΑ, όπου φιλοξενούνται μόνο ομοιώματα διάσημων μουσικών.

Αντίθετα από τον Ozzy όμως, η σύζυγός του Σάρον (γνωστή ως μάνατζερ του αλλά και από την παρουσία της σε πλήθος τηλεοπτικών ριάλιτι) είχε στο παρελθόν εκφράσει την υποστήριξή της στην καμπάνια εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε.

«Επιστρέφω στην Αγγλία κάθε πέντε-έξι μήνες και βλέπω ότι έχει γίνει σαν το Χονγκ Κονγκ από τον υπερπληθυσμό και τη διαρκή εισροή μεταναστών», είχε δηλώσει στους Κυριακάτικους Τάιμς του Λονδίνου το 2016. «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν μεγάλωνα παιδιά στην Αγγλία και δεν είχα λεφτά να τα στείλω σε ιδιωτικό σχολείο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM