Αθώος δήλωσε ο ράπερ Tekashi 6ix9ine, αλλά η δίκη αργεί και θα παραμείνει στην φυλακή

Αθώος δήλωσε ο ράπερ Tekashi 6ix9ine, αλλά η δίκη αργεί και θα παραμείνει στην φυλακή Facebook Twitter
0

Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο ράπερ με τη θεαματική άνοδο στο μουσικό στερέωμα, συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα και αντιμετωπίζει τουλάχιστον 32 χρόνια φυλάκισης καθώς το βαρύ κατηγορητήριο περιλαμβάνει απάτες, οπλοκατοχή, εκβιασμούς και συμμετοχή σε επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση.

Όμως η ημερομηνία της δίκης αργεί καθώς έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και μέχρι τότε ο ράπερ θα παραμείνει υπό κράτηση, αν και δεν είναι σαφές για πόσο καιρό. Οι δικαστές φαίνεται πάντως πως είναι αυστηροί μαζί του καθώς τα μπλεξίματα του με το νόμο δεν είναι κάτι καινούργιο.

Όλες οι τωρινές κατηγορίες προέρχονται από τη συμμετοχή του σε μια βίαιη αμερικανική συμμορία.

Το TMZ ανέφερε ότι ο 22χρονος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και ότι ο δικηγόρος του προσέφερε 750.000 δολάρια και κατ' οίκον περιορισμό. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

To Fox μεταδίδει πως έγινε ήδη η μεταφορά του σε άλλη φυλακή μετά από αίτημα του δικηγόρου του ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ δέχεται απειλές για τη ζωή του από άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του, Lance Lazzaro, δήλωσε ότι «είναι καλά, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος».

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ερευνούν τα τρία κινητά τηλέφωνα του Tekashi 6ix9ine  τους λογαριασμούς του στα social media όπως το Snapchat και το Instagram, καθώς και το iCloud και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.

Ο Tekashi, ο οποίος ήταν με χειροπέδες στα χέρια αλλά και στους αστραγάλους, είχε το βλέμμα του στραμμένο χαμηλά και δεν μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του, το οποίο περιλαμβάνει διάσημες συμμετοχές όπως τον Kanye West και τη Nicki Minaj, επρόκειτο  να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, αλλά τελικά μόλις σήμερα και στη σκιά της σύλληψης έγινε η κυκλοφορία του.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM