Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine συνελήφθη και αυτή τη φορά είναι αντιμέτωπος ακόμη και με ισόβια

Ο ράπερ Tekashi 6ix9ine συνελήφθη και αυτή τη φορά είναι αντιμέτωπος ακόμη και με ισόβια Facebook Twitter
2

Αντιμέτωπος ακόμη και με ισόβια είναι ο ράπερ Tekashi 6ix9ine ο οποίος συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε μια βίαιη αμερικανική συμμορία.

Ο ράπερ συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ και αντιμετωπίζει 32 χρόνια φυλάκισης για εκβιασμούς, ένοπλες ληστείες και άλλα σοβαρά  αδικήματα, σύμφωνα με εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Η ποινή μπορεί να είναι ακόμη και ισόβια στη φυλακή καθώς το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πολύ σοβαρά αδικήματα και σχετίζεται με τη συμμετοχή του στη διαβόητη συμμορία Nine Trey Bloods. Η Nine Trey Bloods είναι μια συμμορία της Νέας Υόρκης και επίσης γνωστή ως TreyWay.

Ο ράπερ συνελήφθη μετά από πενταετή έρευνα που είχε στραφεί τόσο σε αυτόν όσο και την ομάδα των μάνατζέρ του.

Την Κυριακή συνελήφθησαν επίσης τέσσερις άντρες της πρώην ομάδας μάνατζμεντ με την οποία συνεργαζόταν, οι Kifano «Shotti» Jordan,  Faheem «Crippy» Walter,  Jensel «Ish» Butler και Jamel «Mel Murda» Jones.

Ο Tekashi69 έχει αποφύγει τη φυλάκιση σε προηγούμενες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων για παιδική κακοποίηση το 2015, αλλά τώρα εκτιμάται πως θα περάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα σύλληψη σχετίζεται με πενταετή ομοσπονδιακή έρευνα και ο Tekashi69 αντιμετωπίζει επίσης ορισμένες άλλες κατηγορίες, όπως η εμπορία ναρκωτικών, η εμπλοκή σε ένοπλη ληστεία και συνωμοσία για τη διάπραξη δολοφονίας.

Το 2015 ο ράπερ παραδέχτηκε την ενοχή του για ένα περιστατικό «σεξουαλικής πράξης» με 13χρονο κορίτσι και επί του παρόντος έχει καταδικαστεί σε τετραετή επιτήρηση για την υπόθεση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη φυλακή, αν και μπορεί να είναι η μοναδική που θα τον κρατήσει μέσα για πολλά χρόνια.

Αλλά καμία από τις προηγούμενες κατηγορίες δεν εμπόδισε τον Tekashi69 από το να δει τη φήμη του να μεγαλώνει και να δοξάζεται ως ένας χαρισματικός μουσικός της γενιάς του. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί μάλιστα το ντεμπούτο άλμπουμ του με τη συμμετοχή των Kanye West και Nicki Minaj.

Η νομική ομάδα του αιτήθηκε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, υπό την προϋπόθεση να παραδώσει το διαβατήριό του, να είναι σε κατ' οίκον περιορισμό και να πληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε και παραμένει υπό κράτηση.

Ο 22ρονος Daniel Hernandez (το πραγματικό του όνομα) αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμούς ως αποτέλεσμα της δραστηριότητας του με μέλη συμμοριών. Ένα από τα πιο σοβαρά είναι μια κατηγορία συνωμοσίας για τη διάπραξη φόνου: ένας αθώος πυροβολήθηκε και πέθανε σε ένα περιστατικό τον Ιούλιο πέφτοντας θύμα ενός σχεδίου της συμμορίας που στόχο είχε να εκτελέσει κάποιον άλλο που είχε δείξει ασέβεια.

Σε μια άλλη περίπτωση, κάποιος από την ομάδα φέρεται να πυροβόλησε μέσα στο Κέντρο Barclays στο Μπρούκλιν, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Ο Hernandez κατηγορείται επίσης για την παράνομη ιδιοκτησία ενός ημι-αυτόματου τυφεκίου του AR-15.

Οι επόμενες μέρες θα είναι σίγουρα κρίσιμες για το μέλλον του καθώς θα καθορίσουν αν θα περάσει στην ιστορία ως ένας αστέρας που «κάηκε» γρήγορα λόγω της εγκληματικής του φύσης ή αν θα καταφέρει και πάλι να ξεπεράσει τα νομικά προβλήματα και να συνεχίσει.

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια