Στο «Sex and the City 3» θα σκότωναν τον Mr. Big και αυτό συνδέεται με την Κιμ Κατράλ

Στο «Sex and the City 3» θα σκότωναν τον Mr. Big και αυτό συνδέεται με την Κιμ Κατράλ Facebook Twitter
0

Η πλοκή του σεναρίου στην τρίτη ταινία «Sex and The City» ήταν εκείνη που φέρεται να στάθηκε αφορμή για την ηχηρή άρνηση της Κιμ Κατράλ να συμμετάσχει, με αποτέλεσμα το πολυαναμενόμενο σίκουελ να μην γυριστεί ποτέ. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και «ειδήμων» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, Τζέιμς Άντριου Μίλερ, που στα podcast του έχει πάρει κατά καιρούς συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κρις Νοθ, Κριστίν Ντέιβις, Γουίλι Γκάρσον κ.α., το σενάριο της τρίτης ταινίας περιελάμβανε τον θάνατο του Mr. Big. 

Στο «Sex and the City 3» θα σκότωναν τον Mr. Big και αυτό συνδέεται με την Κιμ Κατράλ Facebook Twitter

Όπως αποκάλυψε ο Μίλερ στο τελευταίο του podcast, στο «Sex and the City 3» οι θεατές θα έβλεπαν «σχετικά νωρίς» στην ταινία τον θάνατο του Mr. Big, που υποτίθεται πως θα πέθαινε από «ανακοπή καρδιάς ενώ έκανε ντους». 

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, η Κιμ Κατράλ ακούγοντας την πλοκή του σεναρίου, αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην τρίτη ταινία, εν μέρει επειδή το σενάριο θα εστίαζε την «χήρα Κάρι» και το πένθος της για τον Mr. Big, με την Σαμάνθα να κινείται γενικά στο παρασκήνιο- ένας ρόλος που ούτως ή άλλως η Κιμ Κατράλ είχε από καιρό δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να παίξει ξανά.

«Συνεργάτες της Κιμ θεωρούν πως το σενάριο δεν είχε πολλά να προσφέρει στον χαρακτήρα της Σαμάνθα. Με τον θάνατο του Mr. Big στο ντους, σχετικά νωρίς στην ταινία, η υπόλοιπη θα εστίαζε περισσότερο στο πώς η Κάρι θα ξεπερνούσε την απώλεια παρά στην σχέση των τεσσάρων γυναικών», είπε ο Μίλερ. 

Στο «Sex and the City 3» θα σκότωναν τον Mr. Big και αυτό συνδέεται με την Κιμ Κατράλ Facebook Twitter

Αν και ο Κρις Νοθ, που υποδύεται τον Mr. Big, δεν διάβασε ποτέ το συγκεκριμένο σενάριο, είπε στον Μίλερ πως είχε ακούσει ότι αυτό θα έμοιαζε πολύ στα προηγούμενα δύο, τα οποία, όπως παραδέχτηκε, δεν του άρεσαν πολύ. 

«Πραγματικά απεχθάνομαι τα γλυκανάλατα πράγματα, μάλλον επειδή είμαι λιγάκι κυνικός. Όπως εκείνο στο τέλος της ταινίας με την ντουλάπα και το παπούτσι- το μίσησα», είπε ο Κρις Νοθ για την θρυλική σκηνή στο τέλος της πρώτης ταινίας «Sex and the City». «Σιχάθηκα εκείνη την σκηνή στο τέλος της ταινίας. Υποτίθεται πως προηγουμένως είχα νιώσει πως με απάτησε, οπότε μετά της είπα, "Εντάξει, ας σου δώσω ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι". Την μίσησα. Mου την σπάνε τα γλυκανάλατα και ένιωσα πως ήταν πολύ συναισθηματικό και υπερβολικά ρομαντικό χωρίς ίχνος ρεαλισμού», συνέχισε ο ηθοποιός. 

 

Ωστόσο σχετικά με το σίκουελ, που τελικά δεν θα γυριστεί, είπε πως ευχαρίστως θα συμμετείχε καθώς ανυπομονεί να ξανασμίξει με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κριστίν Ντέιβις, την Σύνθια Νίξον και «την υπόλοιπη συμμορία». «Είμαι ομαδικός παίκτης», κατέληξε ο Κρις Νοθ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM