«Βιάζουν το σύστημά μας» - Ο Τζιμ Κάρεϊ επιτίθεται στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους

«Βιάζουν το σύστημά μας» - Ο Τζιμ Κάρεϊ επιτίθεται στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους Facebook Twitter
EPA
1

Δριμεία κριτική άσκησε ο Τζιμ Κάρεϊ στον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους. Αποκάλεσε «μελάνωμα» τον πρόεδρο τον ΗΠΑ και δήλωσε πως η κυβέρνηση «βιάζει το σύστημά μας». 

Η σκληρή λεκτική επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης σε πάνελ στο Vulture Festival του Λος Άντζελες όπου ο ηθοποιός κατήγγειλε τους Ρεπουμπλικάνους ενώ μιλούσε για το ενδιαφέρον του για το πολιτικό σκίτσο. 

Ο Κάρεϊ αποκάλεσε τον ηγέτη της Ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στο Κογκρέσο Μιτς Μακ Kόνελ «υπερβολικά επικίνδυνο, μια απειλή για την ασφάλεια της πατρίδας». 

«Και τώρα, έχει το θράσος να ζητάει διακομματική συνεργασία.»

Σύμφωνα με τον The Guardian, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αμερικάνος ηθοποιός ανέβασε ένα σκίτσο του Μιτς Μακ Kόνελ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό ο Μακ Kόνελ απεικονίζεται ως χελώνα που ανεμίζει μια σημαία με τη λέξη «Bipartisanship» [δικομματική συνεργασία], ενώ ένα κύμα, υπαινιγμός για το «μπλε κύμα» των δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, απειλεί να τον σαρώσει. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ φέρεται να πρόσθεσε πως οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις συμφωνίες. Δεν μπορείς να συνεργαστείς διακομματικά με έναν εγκληματία.

«Ένας βιαστής πρέπει να απομακρυνθεί, όχι να διαπραγματεύεσαι με αυτόν. Αυτοί οι άνθρωποι βιάζουν το σύστημά μας, το καταστρέφουν μπροστά στα μάτια μας.»

Παράλληλα είπε πως οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει «να απομακρυνθούν από το σύστημά μας, γιατί μας κάνουν κακό».

«Ο Τραμπ είναι ένα μελάνωμα και όποιος τον καλύπτει, συμπεριλαμβανομένης και της Σάρα Σάντερς [η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου], είναι σαν να βάζει make up επάνω του. Δείχνει πως υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα σε αυτή τη χώρα και το πρόβλημα είναι η απληστία.»

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια σειρά έργων με λιγότερο θορυβώδη αναγνώριση.


Πρόσφατα δημοσίευσε εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ και του αντιπροέδρου Μάικ Πενς στο διάστημα, τον Τραμπ να σταυρώνει τον Ιησού και τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος, Σκότ Προύιτ να βγάζει από το στόμα εμετό πετρελαίου. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια