Διαρροές από το Παλάτι αποκαλύπτουν τι συμβαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ

Διαρροές από το Παλάτι αποκαλύπτουν τι συμβαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Πριν από έξι μήνες, η βασιλική οικογένεια υποδέχθηκε επισήμως την Μέγκαν Μαρκλ και από τότε χιλιάδες δημοσιεύματα βρίσκονται καθημερινά στο διαδίκτυο σχετικά με όσα γίνονται και αλλάζουν μέσα στο συντηρητικό Παλάτι.

Η Μέγκαν έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αφροαμερικανικής καταγωγής που παντρεύτηκε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, και η πρώτη που είχε ήδη ένα διαζύγιο στο βιογραφικό της.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, η νέα δούκισσα, έχει επίσης βάλει τη σφραγίδα της σε πολλά ακόμη πράγματα που άλλοτε ο κόσμος δεν βλέπει και άλλοτε υποθέτει πως συμβαίνουν.

Στην πραγματικότητα, ο «τυφώνας Μέγκαν - έτσι την χαρακτηρίζει το δημοσίευμα- παραβιάζει τα βιβλία των κανόνων για τα πάντα, από τη μόδα έως τις φιλίες, τη διπλωματία και όλα όσα μέχρι τώρα ήταν μάλλον αδιανόητα για μια σύζυγο πρίγκιπα.

Η βασίλισσα λέγεται ότι εξέφρασε αρχικά την έκπληξή της για το γεγονός πως η Μέγκαν, διαζευγμένη, φορούσε ένα λευκό φόρεμα, γράφει το δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως έχει πηγές μέσα από το Παλάτι.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως στην Μαρκλ έχουν δοθεί οδηγίες ότι πρέπει να αρχίσει να ντύνεται λιγότερο σαν αστέρι του Χόλιγουντ και περισσότερο σαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέχρι τώρα είχαν γραφτεί αρκετά για τις ενδυματολογικές της επιλογές και ότι αυτό το επαναστατικό πνεύμα της έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις από βασίλισσα, η οποία θέλει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες. Οι πηγές το επιβεβαιώνουν και αναφέρουν πως η φούστα πάνω από το γόνατο ήταν ένα από αυτά τα περιστατικά.

Περιγράφουν επίσης μια στιγμή έντασης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους τον Ιούνιο. Η Μέγκαν αρνήθηκε να φορέσει ένα καπέλο όταν οι βοηθοί της Ελισάβετ την ενημέρωσαν ότι η Βασίλισσα θα φορούσε ένα, και πως αυτό σήμαινε ότι  θα έπρεπε να ακολουθήσει και αυτή το παράδειγμά της.

Οι ίδιες πηγές επεκτείνουν τις πληροφορίες που διαρρέουν και σε άλλα ζητήματα της καθημερινότητας. Αναφέρουν πως η Μαρκλ στέλνει έξι έως επτά μηνύματα την ημέρα στους βοηθούς της τους οποίους βομβαρδίζει με ιδέες και αιτήματα.

Το προσωπικό του παλατιού δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο, αναφέρει το δημοσίευμα. Μερικοί από τους βοηθούς της καλούνται να συμπεριφερθούν με τρόπους που μπορεί να φαίνονται ανορθόδοξοι: η ιδιωτική γραμματέας της κλήθηκε πρόσφατα να διώξει έναν φωτογράφο κατά το ταξίδι της Μέγκαν στην Αυστραλία. Αυτό θυμίζει περισσότερο μάνατζερ στα, παρά βοηθό μέλους του Παλατιού.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως η Μέγκαν όχι μόνο δεν αφήνει το Χόλιγουντ έξω από το Παλάτι, αλλά πως έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλει τους διάσημους φίλους της. Αυτό φάνηκε στο γάμο, αλλά και σε πολλά ακόμη περιστατικά καθώς το ζεύγος αναφέρεται πως κάνει στενή παρέα με το ζεύγος Κλούνεϊ- Αλαμουντίν και πως η Σερένα Γουίλαμς είναι μια φίληςτης Μαρκλ που έχε έντονη παρουσία στη σχέση τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM