Η Χίλαρι Νταφ αποκάλυψε πως έφαγε τον πλακούντα της μετά τον τοκετό και γιατί το κάνει ακόμη

Η Χίλαρι Νταφ αποκάλυψε πως έφαγε τον πλακούντα της μετά τον τοκετό και γιατί το κάνει ακόμη Facebook Twitter
2

Η Χίλαρι Νταφ, που πριν ένα μήνα έφερε στον κόσμο την κόρη της Μπανκς, μίλησε για τον «απολαυστικό» πλακούντα της που ήπιε σε χυμό αμέσως μετά την γέννα. 

Σε συνέντευξή της, η 31χρονη ηθοποιός, όχι μόνο αποκάλυψε πως ανήκει στις μητέρες που επιλέγουν να φάνε τον πλακούντα τους μετά τον τοκετό, αλλά πρόσθεσε πως ήταν «το πιο νόστιμο smoothie που ήπια ποτέ». 

«Είχα να πιω τόσο νόστιμο και απολαυστικό smoothie από τότε που ήμουν 10 ετών. Ήταν γεμάτο ενέργεια με χυμό και φρούτα, τα πάντα ήταν καταπληκτικά. Ήταν καλό. Στην αρχή για να είμαι ειλικρινής, δίστασα», είπε η Χίλαρι Νταφ, εξηγώντας πως προτίμησε να καταναλώσει τον πλακούντα της, όχι σε κάψουλες όπως πολλές μητέρες, αλλά σε παγάκια.

«Έχω ακούσει πως τα ρεψίματα από πλακούντα δεν είναι τα ιδανικότερα», είπε για την απόφασή της να μην επιλέψει κάψουλες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Not a care in the world ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις


Όσο για το πώς ένιωσε μετά τον τοκετό, η 31χρονη ηθοποιός είπε πως κατακλύστηκε από ευτυχία όταν της έφεραν την κόρη της. «Μου την έφεραν στα χέρια και την κοιτάζω κι εκείνη άπλωσε τα δυο χέρια της και κουλουριάστηκε πάνω μου. Ήταν ξεκάθαρα σαν αγκαλιά, ήταν υπέροχο. Με κάνει να θέλω να κλάψω», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Χίλαρι Νταφ με τον σύντροφό της, Μάθιου Κόμα, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 25 Οκτωβρίου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Banks Violet Bair❤️ this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on Thursday afternoon and is absolute magic ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο πλακούντα είναι γνωστό ότι είναι το καλύτερο αντιρυτιδικο υγρό που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια και γι'αυτό στην κοσμετολογια τον έχουν νούμερο 1 για τις κρεμουλες.Τώρα αυτή η εσω-φαγία δεν ξέρω τι είναι και πρώτη φορά το ακούω αλλά οκ.Ότι πείτε ή μάλλον ότι πιείτε!