Κιμ και Κάνιε έσωσαν σπίτια γειτόνων από την πυρκαγιά - Προσέλαβαν ιδιωτικούς Πυροσβέστες

Κιμ και Κάνιε έσωσαν σπίτια γειτόνων από την πυρκαγιά - Προσέλαβαν ιδιωτικούς Πυροσβέστες Facebook Twitter
0

Την ευγνωμοσύνη τους στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ εκφράζουν πολλοί γείτονές τους στο Hidden Hills, καθώς το διάσημο ζευγάρι βοήθησε να μην καούν αρκετά σπίτια από τις πυρκαγιές, που μαίνονται ακόμη στην Καλιφόρνια.

Και το έκαναν προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς πυροσβέστες, οι οποίοι εκτός από το να προστατεύσουν την έπαυλη των Κιμ και Κάνιε, με την έγκαιρη κι οργανωμένη επέμβασή τους κατάφεραν να σώσουν από τις φλόγες κι άλλα σπίτια στην γύρω περιοχή. 

Κιμ και Κάνιε έσωσαν σπίτια γειτόνων από την πυρκαγιά - Προσέλαβαν ιδιωτικούς Πυροσβέστες Facebook Twitter

Την περασμένη Παρασκευή η πυρκαγιά είχε αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά την έπαυλη του ζευγαριού και από τις αρχές δόθηκε εντολής εκκένωσης της περιοχής. Το σπίτι τους βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου και συνορεύει με ένα χωράφι, κάτι που σημαίνει πως αν τυλιγόταν στις φλόγες, θα ξεκινούσε κάτι σαν ντόμινο φωτιάς σε ολόκληρη τη γειτονιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hope everyone is safe!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchat ? (@kimkardashiansnap) στις


Σύμφωνα με το TMZ, οι Κιμ και Κάνιε προσέλαβαν μια ιδιωτική ομάδα για να σβήσει την φωτιά στην περιουσία τους. Η ομάδα, εκτός από το ότι ήταν εξοπλισμένη με λάστιχα, έσκαβε επίσης αδιάκοπα ανοίγοντας λάκκους προκειμένου να δημιουργήσει ζώνες πυροπροστασίας. 

Τελικά όχι μόνο κατάφεραν να διασώσουν την αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του διάσημου ζευγαριού, αλλά κι αμέτρητα ακόμη σπίτια στη γειτονιά τους. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM