Συγκλονιστικό μήνυμα από την Τζούλιαν Μουρ για τον Τηλέμαχο, τον έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε στην Καλιφόρνια

Συγκλονιστικό μήνυμα από την Τζούλιαν Μουρ για τον Τηλέμαχο, τον έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
0

Συγκλονισμένη από το μακελειό που έγινε στην Καλιφόρνια με 13 νεκρούς την περασμένη εβδομάδα είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η σταρ του Χόλιγουντ έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην μητέρα του Τηλέμαχου Ορφανού, Σούζαν που θρηνεί για την απώλεια του γιου της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της Καλ όταν ήταν 1,5 έτους και έγραψε:

«Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιο της Τηλέμαχο που είχε καταφέρει να επιβιώσει από την επίθεση στο Λα Βέγκας αλλά σκοτώθηκε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε την θλίψη της και την θλίψη όσων ανθρώπων έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της ένοπλης βίας. Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για εκείνους μέχρι να υπάρξει αληθινή αλλαγή στην χώρα μας», έγραψε η Τζούλιαν Μουρ.

Ο Τηλέμαχος Ορφανός είναι ένα από τα θύματα της φονικής επίθεσης στο Thousand Oaks, στην Καλιφόρνια.

Ποιος ήταν ο 27χρονος ομογενής που ζούσε στις ΗΠΑ >>>

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM