Έλσα Χοσκ: Αυτό είναι το μοντέλο από τη Σουηδία που απόψε θα φορέσει το ακριβότερο σουτιέν της Victoria's Secret

Έλσα Χοσκ: Αυτό είναι το μοντέλο από τη Σουηδία που απόψε θα φορέσει το ακριβότερο σουτιέν της Victoria's Secret Facebook Twitter
0

Σε λίγες ώρες θα είναι γεγονός ένα από τα μεγαλύτερα και catwalks και show events του πλανήτη, στο οποίο συμμετέχουν κάποια από τα πιο διάσημα μοντέλα όλου του κόσμου.

Ο λόγος για το ετήσιο σόου της Victoria Secret, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, με περισσότερα από 30 μοντέλα επί σκηνής, που έχουν ξεκινήσει τη μάχη των εντυπώσεων εδώ και μέρες μέσω των social media. 

Όπως ήταν φυσικό, το μεγάλο ζητούμενο για τον κόσμο της μόδας, ήταν ποια θα φορούσε φέτος το σουτιέν - κόσμημα της συλλογής εσωρούχων, θέμα που κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει έριδες και μεταξύ των «Αγγέλων» της διάσημης φίρμας, αλλά και μεταξύ bloggers και fashion editors που καλύπτουν το event.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing the $1 Million Dream Angels #VSFantasyBra, worn by @hoskelsa & designed by @AtelierSwarovski. See it sparkle on the runway in the #VSFashionShow, Sunday, Dec. 2 at 10/9c on @abcnetwork.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις


Η είδηση προέκυψε μέσα από το περιοδικό People, το οποίο αποκάλυψε το όνομα του μοντέλου και φιλοξένησε και δηλώσεις του. Ο λόγος για την Elsa Hock, 29 ετών από τη Σουηδία, η οποία τελικά θα φορέσει το πολυτιμότερο σετ εσωρούχων, αξίας 1 εκ. δολαρίων και 930 εργατο-ωρών για την κατασκευή του.

«Αλήθεια, η αίσθηση είναι υπέροχη. Νιώθεις απίστευτα δυνατή με το συγκεκριμένο σετ, όχι λόγω της οικονομικής τους αξίας, αλλά και λόγω του κόπου που χρειάστηκε για να φτιαχτούν. Έχει μεγάλη διαφορά στο περπάτημά μου, με κάνει και νιώθω δυνατή, μου δίνει την αίσθηση της επιβράβευσης κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο», δήλωσε το μοντέλο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let the #VSFashionShow rehearsals begin! @laisribeiro is getting glammed up for the runway in the official backstage robe. Get yours now via profile link.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις

Ας σημειωθεί ότι στη θέση της Elsa Hosk, στο παρελθόν έχουν βρεθεί η Candice Swanepoel και η Lais Ribeiro, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επανεμφάνιση κάποιων παλιότερων «Αγγέλων», όπως η Sui He, η Shanina Shayk, η Zuri Tibby, η Devon Windsor, αλλά και η Behati Prinsloo, η συγκεκριμένη μάλιστα μετά από 3 χρόνια απουσίας, λόγω μητρότητας. Επίσης, φέτος ιδιαίτερα σχολιάζεται η συμμετοχή της 21χρονης Kelsey Merritt, που είναι τo πρώτo μοντέλο από τις Φιλιππίνες που θα περπατήσει στο Victoria's Secret Fashion Show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@behatiprinsloo walking into #VSFashionShow rehearsals like she owns the place ? . . . Watch the full show Dec. 2, 10/9c on @abcnetwork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις

Επίσης, δεδομένη ας θεωρείται η πασαρέλα της Τζίτζι Χαντίντ και της Κένταλ Τζένερ, καθώς όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής υποδημάτων  Brian Atwood έχει δημιουργήσει παπούτσια για όλα τα μοντέλα που θα λάβουν μέρος στο show, αλλά και για τις δύο συγκεκριμένες κυρίες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The gang’s all here!! All the #VSFashionShow models are ready for run-throughs. See them all on the runway Dec 2, 10/9c on @abcnetwork!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM