Η Αμάλ έπεισε τον Κλούνει να εγκαταλείψει τις μηχανές- Στο σφυρί η Harley του

Η Αμάλ έπεισε τον Κλούνει να εγκαταλείψει τις μηχανές- Στο σφυρί η Harley του Facebook Twitter
2

Ο Tζορτζ Κλούνει, γνωστός λάτρης της μοτοσυκλέτας, έβαλε μια από τις Harley- Davidson που του ανήκουν σε δημοπρασία στο eBay και εγκαταλείπει οριστικά την οδήγηση σε δύο τροχούς. 

Η μηχανή είναι μοντέλο Dresser Touring Ultra Limited FLHTK Harley-Davidson του 2017 και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην πλατφόρμα εκεί έχει κάνει μόνο 25 μίλια. 

Τα χρήματα της πώλησης θα δοθούν στην οργάνωση Homes for Our Troops, η οποία χτίζει και δωρίζει σπίτια σε Αμερικάνους βετεράνους που τραυματίστηκαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου. 

H δημοπρασία ξεκίνησε τη Δευτέρα και με τιμή εκκίνησης τα 25.000 δολάρια. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι στα 26.100. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παρουσίαση της δημοπρασίας η σύζυγος του Κλούνεϊ, Αμάλ, του είπε πως «δε θα ανέβει ξανά σε μηχανή».

Εκπρόσωπος του Κλούνει επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει την οδήγηση μοτοσικλέτας, όμως δεν αποκάλυψε το λόγο. 

Τον περασμένο Ιούλιο ο Κλούνει, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Σαρδηνίας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα, όταν το σκούτερ του χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Το 2007 είχε και άλλο τροχαίο ατύχημα με μηχανή, στο οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι, η Σάρα Λάρσον, με την οποία είχε τότε σχέση.

Με πληροφορίες από Huffington Post

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό λέγεται, «παντόφλα»!...Απολύτως σεβαστό και αξιοθαύμαστο το γεγονός πως θέλουν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση σε βετεράνους-θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Όμως το ποσόν που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί (26.100$) είναι αστείο για έναν τέτοιο σκοπό. Χωρίς καμία απολύτως δημοπρασία ή σε συνδυασμό με το τελικό ποσό αυτής, μπορούν άνετα, πολύ άνετα να δώσουν το δεκαπλάσιο ποσό και πολλά περισσότερα απλώς με μια απλή κατάθεση από τους προσωπικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς τους.Προς την γλυκύτατη Αμάλ (και όχι μόνο):Για όσους οδηγούν δίκυκλα, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, στατιστικά αποδεδειγμένο, πως θα έχουν κάποιες μικροπτώσεις (όχι ακραία πράγματα και ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς), ακόμη και εν στάσει. Μου έχει συμβεί κάποια στιγμή, όταν το σταντ της μηχανή μου δεν κατέβηκε σωστά, το ελατήριο του, στιγμιαία, το τράβηξε επάνω και η μηχανή έπεσε μαζί με εμένα, ΕΝ ΣΤΑΣΕΙ!... Το ίδιο μπορεί να συμβεί -και έχει συμβεί- όταν έχουμε ξεχάσει να αφαιρέσουμε το λουκέτο από το μπροστινό δισκόφρενο και καθώς γκαζώνουμε για να ξεκινήσουμε, η ρόδα μπλοκάρει, τι τιμόνι «διπλώνει», η ισορροπία χάνεται και πέφτουμε.Επίσης αρκετά συχνά είναι τα εγκαύματα στα πόδια των αναβατών όταν ακουμπήσουν τις ζεστές εξατμίσεις καθώς εκείνες δεν περιέχουν προστατευτικά καλύμματα.Όπως και να έχει, όσο προσεκτικά ή συντηρητικά και αν οδηγείς ένα δίκυκλο, μεγάλου ή μικρού κυβισμού, ογκώδες ή όχι, ψηλό ή χαμηλό, η αδρεναλίνη είναι πάντα «ξύπνια».Το ενδεχόμενο γεγονός (υποθετικά πάντα), πως ο Κλούνεϊ μεθαύριο μπορεί να έχει ένα ατύχημα και με το αυτοκίνητό του, αυτό δεν σημαίνει πως αντίστοιχα η Αμάλ θα του απαγορεύσει να οδηγεί ΚΑΙ αυτοκίνητα...Προφανώς εκείνη είναι που φοβάται τις μηχανές (πάρα πολύ) και εξάντλησε την φοβία της επάνω του!...Υ.Γ.: Ας έρθουν να μείνουν στην Αθήνα (ή σε αντίστοιχες πόλεις), που με αυτοκίνητο, σε ώρες αιχμής, αποστάσεις της μισής ώρας πραγματοποιούνται στο διπλάσιο ή στο τριπλάσιο (και βάλε), χρόνο και θα τον παρακαλάει η Αμάλ να οδηγήσει μοτοσυκλέτα ξανά!...Υ.Γ.2: Πάντως, της Αμάλ της πηγαίνει πολύ η μηχανή (όπως διακρίνεται από την φωτογραφία)! σ.σ.: Αν είναι να κινηθούν με τέτοια μηχανή στην Αθήνα, καλύτερα να πάρουν αμάξι. Πιο ευκίνητο θα είναι!...