Η Cardi B κατηγορεί τη Nicki Minaj για τις απειλές εναντίον της κόρης της

Η Cardi B κατηγορεί τη Nicki Minaj για τις απειλές εναντίον της κόρης της Facebook Twitter
0

H Cardi B κατηγόρησε τη Nicki Minaj πως διέρρευσε τον αριθμό του τηλεφώνου της, γεγονός που οδήγησε σε απειλές ενάντια στη ζωή της κόρης της, σύμφωνα με τον Guardian. 

Σε μια σειρά από βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Cardi B κατηγορεί τη Minaj για την διαρροή μετά από φιλονικία τους στο πάρτι της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Από εκεί, η Cardi B έφυγε με μια μελανιά στο μέτωπο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε ένα από τα παπούτσια της στη Minaj. 

«Πως γίνεται να διαρρεύσει το κινητό μια ώρα μετά την φιλονικία στο πάρτι του Harper's Bazaar;» αναφέρει η Cardi B και αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλοι όσοι έχεις προβλήματα να μαθαίνουν τον αριθμό σου. 

Η ίδια έδειξε μηνύματα που έλαβε, μετά τη δημοσιοποίηση του αριθμού της και διάβασε ένα από αυτά που έλεγε: «Ερχόμαστε να βρούμε και εσένα και την κόρη σου. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να σκοτώσουμε την Kulture» την κόρη της με τον ράπερ Offset. Η Cardi B περιγράφει τη Minaj ως αρρωστημένη. 

Η Minaj αρνήθηκε πως διέρρευσε τον αριθμό της Cardi B δηλώνοντας: «Δεν έχω διαρρεύσει ποτέ αριθμό στη ζωή μου και όλοι εσείς εξακολουθείτε να λέτε ψέματα για να με κάνετε να μοιάζω κακιά». 

Παράλληλα κατέβαλε προσπάθειες για να ξεπεραστεί η φιλονικία γράφοντας στο Twitter: «Ας συγκεντρωθούμε στα θετικά από εδώ και μπρος» με την Cardi B να συμφωνεί στο Instagram: «Εντάξει λοιπόν! Ας κρατήσουμε τα θετικά και ας το συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο!»

Παντού αλλού στα βίντεό της τα οποία είναι αναρτημένα στο Instagram, η Cardi B αναφέρει πως θα ζητήσει νομική προστασία καθώς η Minaj την κατηγορεί για την χρήση του payola, μιας παράνομης πρακτικής μέσω της οποίας πληρώνονται ραδιοφωνικοί σταθμοί και άλλα Μέσα για να μεταδίδουν συγκεκριμένη μουσική, αναφέρει ο Guardian. 

«Ίσως πρέπει να σε μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση από τη στιγμή που με κατηγορείς πως χρησιμοποιώ κάτι που ονομάζεται payola» αναφέρει η Cardi B προσθέτοντας πως η αντίζηλος της δεν μπορεί να καταλάβει πόσο επιτυχημένη είναι.

Αυτή την εβδομάδα η Minaj αποστασιοποιήθηκε από τους διαπληκτισμούς ισχυριζόμενη πως οι τραυματισμοί της Cardi B κατά το πάρτι, προήλθαν από την σταρ των ριάλιτι Rah Ali η οποία «κρατούσε το κεφάλι της και την γρονθοκόπησε οχτώ ή εννιά φορές. Οι γροθιές ήταν τόσο σκληρές. Ήμουν απίστευτα θυμωμένη με την Rah ... αλλά σε αυτή δεν άρεσε η συμπεριφορά της, ο τρόπος που ήρθε κατά πάνω μου». 

Η Ali δεν σχολίασε τις κατηγορίες. 

H Minaj δήλωσε πως η διαμάχη ήταν «κάτι πολύ ταπεινωτικό που έγινε μπροστά σε άτομα ανώτερης κοινωνικής τάξης» και περιέγραψε την Cardi B ως «απάτη» στο Twitter καθώς δεν γράφει μόνη της τους στίχους της, κατηγορία που η Cardi B άφησε αναπάντητη. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM