«Παλεύω» - Η πρώτη δήλωση του Μπεν Άφλεκ μετά την εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης

«Παλεύω» - Η πρώτη δήλωση του Μπεν Άφλεκ μετά την εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης Facebook Twitter
O Mπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ πήγαν μαζί στην εκκλησία την περασμένη Κυριακή
1

Ο αμερικανός ηθοποιός Μπεν Άφλεκ ευχαρίστησε την οικογένειά του αφού ολοκλήρωσε μια παραμονή σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έγραψε στο Instagram ότι είχε περάσει 40 ημέρες σε κέντρο απεξάρτησης και πως συνεχίζει την θεραπεία εκτός.

Την περασμένη Κυριακή έκανε μάλιστα και δημόσια εμφάνιση με την Τζένιφερ Γκάρνερ καθώς ο φακός τους κατέγραψε μαζί σε εκκλησία.

«Η στήριξη που έλαβα από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους και τους φανς μου σημαίνει περισσότερα από όσα μπορώ να πω», αναφέρει.

«Μου έδωσε τη δύναμη και την υποστήριξη για να μιλήσω για την ασθένειά μου με άλλους», λέει ο Άφλεκ εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Affleck (@benaffleck) στις

Ο ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί να εισέρχεται σε κέντρο απεξάρτησης συνοδευόμενος από την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ τον περασμένο Αύγουστο.

Η Γκάρνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2017, αλλά το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις και έχει τρία παιδιά.

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι η Γκάρνερ ήταν αυτή που παρενέβη για να ξεκινήσει ο Άφλεκ απεξάρτηση αφού είδε φωτογραφίες του πρώην συζύγου της να είναι σε κακή κατάσταση λόγω αλκοόλ.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Άφλεκ υπεβλήθη σε θεραπεία σε κέντρο απεξάρτησης μετά από εισαγωγές το 2001 και το 2017.

«Η μάχη με κάθε εθισμό είναι ένας δια βίου και δύσκολος αγώνας», έγραψε στο Instagram. «Αγωνίζομαι για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια