Η Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για τον καρκίνο του μαστού

Η Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
0

Η Σερένα Γουίλιαμς πρωταγωνιστεί σε ένα νέο βίντεο με θέμα τον καρκίνο του μαστού στο οποίο καλύπτει το γυμνό στήθος της με τα χέρια της και τραγουδά το «I Touch Myself», το χιτ των Divinyls.

Το βίντεο μοιράστηκε στη σελίδα της στο Instagram, όπου έγραφε: «Αυτός είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού».

Η Γουίλιαμς λέει πως με τον τρόπο αυτό θέλει να υπενθυμίσει στις γυναίκες τον τακτικό έλεγχο.

«Ναι, αυτό με έβγαλε από τη βολή μου, αλλά ήθελα να το κάνω επειδή είναι ένα θέμα που επηρεάζει όλες τις γυναίκες όλων των χρωμάτων σε όλο τον κόσμο. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι το κλειδί και σώζει πολλές ζωές. Ελπίζω ότι θα το υπενθυμίσω στις γυναίκες», λέει η κορυφαία τενίστρια.

«Το μουσικό βίντεο αποτελεί μέρος του έργου "I Touch Myself", το οποίο δημιουργήθηκε προς τιμήν της διάσημης ντίβας Κρίσυ Άμφλετ, η οποία απεβίωσε από τον καρκίνο του μαστού και μας άφησε το τραγούδι της για να υπενθυμίζει στις γυναίκες να προσέχουν την υγεία τους».

Η Άμφλετ πέθανε το 2013 σε ηλικία 53 ετών.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM