«Έίναι μάγισσα. Κάνει ξόρκια» - Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για μαγεία

«Έίναι μάγισσα. Κάνει ξόρκια» - Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για μαγεία Facebook Twitter
0

Η πρώην ντράμερ της Beyoncé, Κίμπερλι Τόμσον, υποστηρίζει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια επιδίδεται σε πρακτικές «ακραίας μαγείας».

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Blast και το Pitchfork, η μουσικός ισχυρίζεται πως η Beyoncé είχε δοκιμάσει «μαγικά ξόρκια» πάνω της με στόχο να την κακοποιήσει σεξουαλικά και για τον λόγο αυτό επιδίωξε να λάβει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ποπ σταρ. 

Ωστόσο η αίτησή της απορρίφθηκε την Τετάρτη. Η μουσικός υπέβαλλε και νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Η Τόμσον κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι στο παρελθόν παρακολουθούσε το τηλέφωνό της, έλεγχε τα οικονομικά της και της είχε σκοτώσει ακόμα και το γατάκι της. 

Η ντράμερ συνεργάστηκε με την Beyoncé για περισσότερα από 7 χρόνια και στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο Late Night με τον κωμικό ηθοποιό Σεθ Μέγιερς, τον οποίον ουδέποτε κατηγόρησε για αντίστοιχες πρακτικές. 

Με πληροφορίες από Vulture

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM