«Έίναι μάγισσα. Κάνει ξόρκια» - Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για μαγεία

«Έίναι μάγισσα. Κάνει ξόρκια» - Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για μαγεία Facebook Twitter
0

Η πρώην ντράμερ της Beyoncé, Κίμπερλι Τόμσον, υποστηρίζει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια επιδίδεται σε πρακτικές «ακραίας μαγείας».

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Blast και το Pitchfork, η μουσικός ισχυρίζεται πως η Beyoncé είχε δοκιμάσει «μαγικά ξόρκια» πάνω της με στόχο να την κακοποιήσει σεξουαλικά και για τον λόγο αυτό επιδίωξε να λάβει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ποπ σταρ. 

Ωστόσο η αίτησή της απορρίφθηκε την Τετάρτη. Η μουσικός υπέβαλλε και νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Η Τόμσον κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι στο παρελθόν παρακολουθούσε το τηλέφωνό της, έλεγχε τα οικονομικά της και της είχε σκοτώσει ακόμα και το γατάκι της. 

Η ντράμερ συνεργάστηκε με την Beyoncé για περισσότερα από 7 χρόνια και στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο Late Night με τον κωμικό ηθοποιό Σεθ Μέγιερς, τον οποίον ουδέποτε κατηγόρησε για αντίστοιχες πρακτικές. 

Με πληροφορίες από Vulture

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM