Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι...

Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι... Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα 80 της η Τζέιν Φόντα δείχνει υπέροχη, αλλά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στα γονίδια. Όμως η ίδια λέει σήμερα πως δεν είναι υπερήφανη για τις πλαστικές της.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, η Φόντα παραδέχεται ότι η εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα και των επεμβάσεων που έχει κάνει.

«Χαίρομαι που δείχνω καλή για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις», λέει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή της. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα γι' αυτό», προσθέτει.

Η διάσημη ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν παραδεχτεί πως έχει «πειράξει» τα μάτια και τη γνάθο της. «Δεν μου άρεσε να δείχνω κουρασμένη ενώ δεν ήμουν» είπε. 

«Σε ένα επίπεδο, μισώ το γεγονός ότι είχα την ανάγκη να αλλάξω τον εαυτό μου σωματικά για να αισθανθώ ότι είμαι εντάξει» λέει.

«Μακάρι να μην ήμουν έτσι. Λατρεύω τα πρόσωπα στα οποία φαίνεται ο χρόνος. Μου αρέσει το πρόσωπο της Βανέσσας Ρεντγκρέιβ».

Μιλώντας για το τι κάνει σήμερα, στην ηλικία των 80, είπε πως γυμνάζεται και προσέχει περισσότερο τη διατροφή της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM