Η Μέγκαν Μάρκλ στην πρώτη της «βασιλική» ομιλία και η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μάρκλ στην πρώτη της «βασιλική» ομιλία και η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
0

Από καρδιάς, χωρίς σημειώσεις και χωρίς να κάνει το παραμικρό σαρδάμ μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της δημόσια ομιλία ως επίσημο μέλος πλέον της βασιλικής οικογένειας, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ παρουσίασε ένα βιβλίο μαγειρικής, που έφτιαξε σε συνεργασία με τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen, τις οποίες ευχαρίστησε για το θερμό καλωσόρισμα αμέσως μετά τον ερχομό της στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση βρίσκονταν επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ. 

Η Μέγκαν Μάρκλ στην πρώτη της «βασιλική» ομιλία και η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Getty

Η Μέγκαν Μάρκλ στην πρώτη της «βασιλική» ομιλία και η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Getty

«Μετακόμισα πρόσφατα στο Λονδίνο και ένιωσα αμέσως τεράστια αγάπη από αυτήν την κουζίνα- με τη ζεστασιά και την ευγένειά σας αλλά και το να μπορώ να είμαι σε αυτήν την πόλη και να βλέπω σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο τόση πολυπολιτισμικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω τόσο περήφανη που ζω σε αυτήν την πόλη, η οποία έχει τόση διαφορετικότητα. Αυτή η ομάδα γυναικών εκπροσωπεί 12 χώρες. Είναι καταπληκτικό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ για τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen.


Σε κάποιο σημείο της ομιλίας της, ο πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της αντάλλαξαν ένα χαμόγελο, με τα μέσα ενημέρωσης να το μεταφράζουν ως ένδειξη υπερηφάνειας για την Μέγκαν Μαρκλ.


Η 37χρονη Δούκισσα του Σάσεξ φρόντισε η ομιλία της να μην κρατήσει πολύ και δεν δίστασε να σχολιάσει την κίνηση πολλών καλεσμένων να αρχίσουν να δοκιμάζουν φαγητά, ενώ εκείνη ακόμη μιλούσε. 

«Ξέρω πως κάποιοι ξεκίνησαν να τρώνε- έτσι πρέπει να κάνετε, είμαι η τελευταία που θα ήθελε να κρυώσει το φαγητό- οπότε απολαύστε ένα όμορφο γεύμα», έκλεισε την ομιλία της, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα. 

Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, που περιλαμβάνει συνταγές από μια ομάδα γυναικών, των οποίων η κοινότητα δέχτηκε πλήγμα από την φωτιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου πέθαναν πάνω από 70 άνθρωποι. Τα έσοδα του βιβλίου θα βοηθήσουν την κουζίνα τους να παραμείνει ανοιχτή ώστε να βοηθάει όσους περισσότερους μπορεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM