Ο Μάθιου Μακόναχι αποθεώνει την Ελλάδα: Για τρεις εβδομάδες βρισκόμουν στον παράδεισο

Ο Μάθιου Μακόναχι αποθεώνει την Ελλάδα: Για τρεις εβδομάδες βρισκόμουν στον παράδεισο Facebook Twitter
1

Ο Μάθιου Μακόναχι αποθέωσε την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τις διακοπές του στα νησιά της χώρας μας ως «τρεις εβδομάδες στον παράδεισο».

Ο διάσημος ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα Άλβες, τα τρία παιδιά τους, αλλά και την μητέρα του, για να κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.  

Πριν την Αντίπαρο πέρασε λίγες ημέρες στη Μύκονο, όπου φωτογράφοι τον εντόπισαν να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού μαζί την οικογένειά του. 

Ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα, συναντήθηκαν και με την οικογένεια του Γούντι Χάρελσον, που έκανε επίσης διακοπές στη χώρα μας, και οι δύο ηθοποιοί βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μαζί παίζοντας ποδόσφαιρο με τα παιδιά τους. 

Ο Μάθιου Μακόναχι πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, όπου αποκάλυψε επίσης τι ήταν αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στην Ελλάδα.

Όπως είπε, αυτό που του έμεινε είναι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι Έλληνες στις ηλικιωμένες γυναίκες, «σαν να ήταν βασίλισσες», και καθώς ο ίδιος συνοδευόταν από την 86χρονη μητέρα του, όλο αυτό του άρεσε πάρα πολύ.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης σχεδίαζαν να μείνουν μόνο μία εβδομάδα στην Ελλάδα, αλλά επειδή τους άρεσε πάρα πολύ αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους, κάτι με το οποίο διαφώνησε στην αρχή η μητέρα του.

«Θυμάμαι ακυρώσαμε τα ταξί που θα μας πήγαιναν στο αεροδρόμιο και βλέπω τη μητέρα μου έτοιμη με τις βαλίτσες. Της λέω, αποφασίσαμε να μείνουμε κι άλλο, νομίζαμε πως θα χαρείς. Κι εκείνη μου έλεγε πως θέλει να επιστρέψει σπίτι της γιατί έχει μάθημα πιλάτες και για να φτιάξει τα νύχια της. Τότε παρενέβη πολύ έξυπνα η γυναίκα μου, που της πρότεινε να κάνουν μανικιούρ εκεί στο νησί και πιλάτες στην παραλία. Αυτό ήταν, μείναμε!», ανέφερε ο Μάθιου Μακόναχι.

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM