«Σε λάτρεψα. Αναπαύσου» - Το σπαρακτικό αντίο της Αριάνα Γκράντε στον Μίλερ που πέθανε από ναρκωτικά

«Σε λάτρεψα. Αναπαύσου» - Το σπαρακτικό αντίο της Αριάνα Γκράντε στον Μίλερ που πέθανε από ναρκωτικά Facebook Twitter
1

Η τραγουδίστρια Ariana Grande έλυσε τη σιωπή της για το θάνατο του πρώην συντρόφου της Mac Miller, με ένα ποστ στο Instagram.

Στην πρώτη δημόσια δήλωσή της αφότου ο Μiller πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα, η Grande σημειώνει: 

«Σε λάτρεψα από τη μέρα που σε γνώρισα όταν ήμουν δεκαεννέα και πάντα θα το κάνω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είσαι πια εδώ».

«Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω ή να πάρω τον πόνο σου μακριά. Πραγματικά θα το ήθελα, Υπήρξες η ευγενέστερη, πιο γλυκιά ψυχή με δαίμονες που δεν άξιζε ποτέ. Ελπίζω να είσαι εντάξει τώρα. Αναπαύσου», λέει σε άλλο σημείο.

Το σπαρακτικό αντίο της τραγουδίστριας συνοδεύτηκε από ένα βίντεο που απεικονίζει τον πρώην σύντροφό της και φέρεται να έχει τραβήξει η ίδια με το κινητό της.

Ο Miller βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και επισήμως η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Καμία λεπτομέρεια σχετικά με τα σχέδια κηδείας του 26χρονου δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η σορός του μεταφέρθηκε από το Λος Άντζελες στο Πίτσμπουργκ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Σε λάτρεψα. Αναπαύσου» - Το σπαρακτικό αντίο της Αριάνα Γκράντε στον Μίλερ που πέθανε από ναρκωτικά Facebook Twitter

Η Grande και ο Miller ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2016 και συνεργάστηκαν μουσικά σε διάφορα τραγούδια.

Μετά τον χωρισμό τους φέτος, η Grande τον περιέγραψε ως έναν από τους καλύτερούς της φίλους και είπε ότι θα συνεχίσει να τον σέβεται και να τον λατρεύει.

Η Grande και ο νέος σύντροφός της της Pete Davidson έχουν κλείσει την επιλογή σχολίων από χρήστες στο Instagram αμέσως μετά το θάνατο του Miller καθώς ο λογαριασμός γέμισε υβριστικά μηνύματα για την τραγουδίστρια τα οποία την κατηγορούσαν για τη δυσάρεστη είδηση και πως αυτή ώθησε τον Miller στα ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως ο 26χρονος είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του πολλές φορές, αλλά και για την προσπάθειά του να αποτοξινωθεί. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM