Κάπου στο Τορόντο υπάρχει ένα καφέ, το Grinder Coffee.

 

Το 2017, η ιδιοκτήτριά του είχε ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω ίντερνετ για να καταφέρει τον Ίντρις Έλμπα να επισκεφτεί την επιχείρησή της στη διάρκεια του Toronto International Film Festival. Αλλά απέτυχε.

 

Η Joelle Murray, όμως κάθε άλλο παρά πτοήθηκε, αποφασίζοντας να «βάλει στόχο» άλλον διάσημο ηθοποιό- αυτή τη φορά τον Ράιαν Γκόσλινγκ. 

 

Οπότε ξεκίνησε ξανά μια διαδικτυακή καμπάνια για να τον πείσει να έρθει στο καφέ της, στη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ.  

 


Το σχέδιό της έγινε γρήγορα viral και η Joelle πόσταρε κάθε μέρα στη σελίδα «πειραγμένες» πλην ευφάνταστες φωτογραφίες, με τον ηθοποιό σε μια έκδοσή του από χαρτόνι να ποζάρει σε διάφορα σημεία του καφέ.

 

 Κι αυτή τη φορά, η ιστορία έχει happy ending, αφού ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι μόνο έμαθε για την καμπάνια, αλλά πέρασε κιόλας από το καφέ της Joelle. 

 

Σύμφωνα με την ίδια, ο Γκόσλινγκ της είπε ότι δεν είδε αυτός τις αναρτήσεις, αλλά η μητέρα του, η οποία και τον παρότρυνε να επισκεφτεί το καφέ. 

 

«Μου έδειξε πως χάρηκε μου με γνώρισε όσο το απόλαυσα κι εγώ. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Είναι απίστευτα γλυκομίλητος, ένα υπέροχο αγόρι από τον Καναδά με εξαιρετικούς τρόπους, που επίσης μυρίζει φανταστικά», είπε η Joelle.