Γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ διέρρευσαν στο διαδίκτυο - Ο φωτογράφος καταγγέλλει κλοπή

Γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ διέρρευσαν στο διαδίκτυο - Ο φωτογράφος καταγγέλλει κλοπή Facebook Twitter
3

Εδώ και λίγες ώρες, γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και ειδικά το Twitter. 

Οι εικόνες προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και έγιναν αναπαραγωγή ακόμη και από μίντια με δημοσιεύματα.

Όμως λίγο αργότερα, άρχισαν να αφαιρούνται καθώς είναι αποτέλεσμα κλοπής. Φυσικά στα social media ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει και οι εικόνες είναι στα Νο1 θέματα.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Russell James και φέρονται να είναι μέρος του βιβλίου «Angels» που όμως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμη, είναι αν οι συγκεκριμένες εικόνες είναι μέρος όσων έχουν επιλεγεί για δημοσίευση ή αν διέρρευσαν από αρχείο που δεν προοριζόταν καν να γίνει δημόσιο.

Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, τότε οι εικόνες θα κάνουν μεγάλο buzz όταν νόμιμα κυκλοφορήσουν, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν και αρκετά full frontal, αλλά και με μια με το μοντέλο να ποζάρει γυμνό πάνω σε άλογο.

Όμως ο φωτογράφος για τη ώρα καταγγέλλει κλοπή και απειλεί με νομικά μέτρα.

Το μοντέλο δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση σχετικά και δεν είναι γνωστό αν αυτή η διαρροή είναι μεμονωμένη ή αν είμαστε προ των πυλών ενός μεγαλύτερου ψηφιακού σκανδάλου.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM