Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
1

Τέλος στις φήμες πως ο Ίντρις Έλμπα θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. 

Σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος βρετανικής εκπομπής για τον αν θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το διάσημο πράκτορα 007 στην νέα του ταινία, ο Ίντρις Έλμπα απάντησε λακωνικά «Όχι». 

Οι φήμες πως επρόκειτο να ήταν ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα έπαιζε το συγκεκριμένο ρόλο είχαν διαιωνιστεί μετά από ένα ποστ που είχε κάνει στο λογαριασμό του στο twitter. 

«Το όνομα μου είναι Έλμπα. Ίντρις Έλμπα» έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι από κάτω έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν η παράφραση της γνωστής ατάκας του Τζέιμς Μποντ πρόκειται να σημάνει και την ανάληψη του ρόλου. 

Όλα βέβαια ξεκίνησαν όταν η παραγωγός των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είχε δηλώσει πως ίσως έχει φτάσει η ώρα να δούμε τον πρώτο μαύρο ηθοποιό στο ρόλο του πράκτορα. 

Οι εξελίξεις γύρω από τους συντελεστές της ταινίας φαίνεται πως είναι έντονες καθώς ο Ντάνι Μπόιλ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την 25η ταινία της σειράς του Τζέιμς Μποντ. 

Με πληροφορίες από Business Insider 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια